ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

@Bil_Berk Alınmaz, mcusu aşırı verimsiz, qc problemleri var. HiSilicon Nearlink aşırı verimsiz bir MCU. Mouse'lar içinde uygun değil.

Ultra modelde Nordic var sorun MCU degil. Yapı kalitesi fiyatına göre vasat. Kalite kontrol yani QC sorunlarıda hala var eskisi gibi olmasada

@Bil_Berk, qc problemleri var. Yapi kalitesi iyi degil.

açıkçası ilk aldığım ATK ürünlerinde evet sorun vardı ama güncel ürünlerinde sorun yaşamadım yani.

@Bil_Berk Siz memnunsaniz ürün sorunsuz olmuyor, forumda biraz dolasirsaniz gorebilirsiniz.
Türk forumları değil sadece globalde görmedim bu kadar gömen.

Kardeşim ben zaten teknolojinin şans işi olduğunu belirttim bir yazımda. Razer Viper V3 diye övülen farede bile kusurlar buldum (2 tane aldım). Ben hiçbir zaman kusursuz diye bir atıfta bulunmadım. Gelip burada boş boş alavere yapma.

@kxy yeterince aciklamis zaten, yapi kalitesi vasat, alinmaz bir mouse.

Burda mesele ne? Fiyatı eder mi? sorusu değil mi. Burda 5-7 bin liradan satılan ürünlerde bile kusur buluyorsam gelipte 3400 liralık üründeki birkaç bulduğunu sorun yüzünden parası etmez demeniz ayrı saçma. Ben zaten RAWM kullanmadığımı belirtiyorum. Yakın zamanda da deneyeceğim zaten.

@kxy yeterince aciklamis zaten, yapi kalitesi vasat, alinmaz bir mouse.
Kral 20 den fazla fare denedim main farelerim arasına aldım. Bu fareler arasında Magnezyum fareler de vardı. Ama Yapı kalitesi konusunda sorun yaşamadığım bir ürünü gelipte gömemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı