ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

A9 Ultra alabilirsiniz ama alt modellerinde fark ettiyseniz belirttiğim gibi 2.4GHz olmadığı icin ya kablolu şekilde kullanıcan yada bluetooth ofis mousesi gibi oluyor oyun icin uygun olmuyor bir çok mouse denedim 8k HZ Zaten en gereksiz şey benim yorumum olarak kullananda yoktur zaten Attack Shark x3 'de kronik sorunlu bende vxe r1 pro kullanıyorum
Hocam tüm modeller 2.4ghz destekliyor. Sadece diğer modellerin mcu su farklı olduğundan NearLink gibi bir bağlantı yöntemi kullanıyor. Bu yöntemle fareler gördüm baya bi. Ajazz serisinden vs gecikme değeri çok olsa inan bana atk, vgn, vxe aynı markalar aslında oyuncu faresi olarak çıkarmazlardı eminim.

Ürünü deneyimlemeden yorum yapmayın bir kere bende bu sensörleri kullanan ama vasata yakın mcu lu fareler kullandım Attack Shark X3 gibi ama inan bana her şey mcu da değil shape de çok önemli. Adamlar her bütçeye göre fare yapmış zaten r1'in de r1SE'ninde mcu su beken ama optimize yaparlarsa kötü olmak zorunda değil. Kullanım saati bir fare için 50 saatten fazlaysa yeterde artar zaten süre olarak çok da önemli değil bence. Kısaca piyasadaki 4000 5000 lira top listede olan farelerden de kullandım ama hiçbiri elimde değil misal neden çünkü bu mcu Meselesi'dir yok 8KHz'miş hepsi boş geliyor bana o kadar fare kullandıktan sonra. Elinmde main farem Ajazz AJ139 Pro var 2 yıldır üzemedi sensör sorunu da çıkarmadı vaktinde 1200 civarına almıştım. COMPX54850 mcu su var beken tabanlı olması lazım ama hiçbir sorun ve gecikme hissetmedim şu ana kadar. Öncelikle ele uyup uymaması sonrasında bütçe en son bakılır teknik verilere. Bataryayı dert edecek bir şey yok çünkü dediğim gibi bir fare bence 50 saati rahat deviriyorsa sorun yoktur. Haftada 1 şarja koymakla 2 haftada 1 şarja koymak. Ok fark etmeyecektir. Yatarken koyarsın şarja hatta ona bile gerek yok oyun arasında koy zaten tak ta 2 saat içinde fulleniyor. Özetle önemli olan kişinin eline verdiği histir.

Bu arada kartım dönünce ATK Dragonfly A9 Ultra almayı düşünüyorum bu indirimler bitmeden.

Hocam merhaba. A9 aldıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Ben de A9 Plus modeli almayı düşünüyorum kendim de konu açtım ona da göz atarsanız yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam merhaba. A9 aldıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Ben de A9 Plus modeli almayı düşünüyorum kendim de konu açtım ona da göz atarsanız yorumlarınızı bekliyorum.
tabii ki paylaşırım ama unutmayalım aldığım ürün A9 Ultra yani kendi içerisindeki en donanımlısını aldım. Unutmazsam geri dönüşünü yapacağım.

Tabii ki paylaşırım ama unutmayalım aldığım ürün A9 Ultra yani kendi içerisindeki en donanımlısını aldım. Unutmazsam geri dönüşünü yapacağım.

Teşekkürler hocam. Ben de A9 Plus modelini bayağı beğendim. Tereddüt etmemin tek sebebi yeni bir model ve kullanıcı deneyimi açısından yoksun olmamız. Aynı zamanda nearlink teknolojisine pek alışkın olunmaması. Ama ATK markası şu ana kadar herhangi bir bağlantı sorunu vs. ile gündeme gelmedi. Bu sebepten ötürü içim biraz daha rahat. Ayrıca hocam nearlink ve 2.4GHz seçeneklerini ChatGPT'ye sordum ve şaşırtıcı şekilde nearlink daha iyi dedi. Eke bırakıyorum.

1746870779566.png

Teşekkürler hocam. Ben de A9 Plus modelini bayağı beğendim. Tereddüt etmemin tek sebebi yeni bir model ve kullanıcı deneyimi açısından yoksun olmamız. Aynı zamanda nearlink teknolojisine pek alışkın olunmaması. Ama ATK markası şu ana kadar herhangi bir bağlantı sorunu vs. ile gündeme gelmedi. Bu sebepten ötürü içim biraz daha rahat. Ayrıca hocam nearlink ve 2.4GHz seçeneklerini ChatGPT'ye sordum ve şaşırtıcı şekilde nearlink daha iyi dedi. Eke bırakıyorum.

Eki Görüntüle 2487885
Evet nearlink piyasada yeni yani en azından ben yalnızca birkaç aydır bu tip cihazların olduğunu biliyorum. Ben ön satış fiyatından dolayı satın aldım fareyi ATK'nın bağlantı sorunu yaşatacak bir çip kullanacağını sanmıyorum.

Eki Görüntüle 2487885

Bu tür şeyleri ChatGPT'ye sormak yanlış. Gidip kendiniz araştırın hocam.

Anlık olarak A9 Ultra elime ulaştı ve birkaç dakikalık kullanımımda çoğu şey netleşti. Öncelikle kaplaması güzel GPX 2 hissi aldım ben shape olarakta aynı. Gıcırdama esneme vs olmadı ne kadar sıksam da QC gayet iyi. 8kHz'i de sorunsuz veriyor. Tek minik bir sorun göze batacak bişey değil bendeki üründede olabilir çok az pre-travel mi deniyor ona (sol klikte switche basmadan baskı uygulamada minik bir aralık var sağ klik tam 0 sorunsuz.) Vallaha 3000 liraya GPX kalitesinde ürün kullanıyorum şu anda (şu anda 3400 lira TR'de). Artı olarak bataryası 500mah olduğundan 8kHz diğer küçük bartayalalıra göre sorun çıkarmaz herhalde onu da kullandıkça göreceğim. Benim yorumum GPX klonu olarak düşünürsek TR'de alınabilecek güzel bir fare olmuş. (not: A9 Ultra versiyonuna göre yorum yapılmıştır.)
Merakla bekliyorum hocam. Hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_f0c75442.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_f0c75442.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 290
  • WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_7e8a5c50.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_7e8a5c50.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 311

Technopat Haberler

Geri
Yukarı