ATK Mercury e-Sports kulaklık alınır mı?

Olabilir hocam, dediğin modelleri kullanmadım. Attığım 350 zaten senin dediklerinden farklı olarak. İnternette de araştırdım 350'yi, öyle kronik bir sorun görmedim. En fazla driver ile alakalı şeyler var. Dediğin modeller hem farklı hem kablolu, yani onlara bakarak direkt sorunlu denmesi doğru olmaz. Mikrofon demişken Mercury'nin mikrofonu çok sağlam değil belirteyim, kırılgan bir yapıda.
Evet aslında biri tamamen kablosuz diğerleri kablolu ama yapıları benzer olduğu için bi tık bana öyle geldi. O fiyata vaadedilen özellikleri sunuyorsa ve sorunsuzsa 350 mantıklı olur, kullandığım o iki modelinde yapı kalitesi çok iyiydi.

Evet aslında biri tamamen kablosuz diğerleri kablolu ama yapıları benzer olduğu için bir tık bana öyle geldi. O fiyata vadedilen özellikleri sunuyorsa ve sorunsuzsa 350 mantıklı olur, kullandığım o iki modelinde yapı kalitesi çok iyiydi.

JBL'in yapı şekli hep standart zaten. Oyuncu kulaklığı kafasında olmadıkları için benzer üretiyorlar. Malzeme kalitesi olarak 350'ye çok iyi diyemem ama kırılgan da değil, düzgün kullanılırsa sorun çıkmaz.

Hocam az daha çıkarsan oyun için Cloud 3 en iyisi olur.

JBL'in yapı şekli hep standart zaten. Oyuncu kulaklığı kafasında olmadıkları için benzer üretiyorlar. Malzeme kalitesi olarak 350'ye çok iyi diyemem ama kırılgan da değil, düzgün kullanılırsa sorun çıkmaz.

Hocam az daha çıkarsan oyun için Cloud 3 en iyisi olur.

4. 5K falan o kadar çıkamam ama çok iyi kulaklık Cloud 3 Wireless.

Bu attıklarım gibi var mı önerebilieceğiniz güzel bir şey.

Maksimum bütçe ne kadar? G435e ve Void Elite'e bakmaya başladım çünkü

Cloud da basslar kötü diye biliyorum. Kulaklık hakkında çok bilgim yok fakat HS65 ile neredeyse aynı fiyat, Cloud 2 Core da bakabilirsin.

Cloud 2 Core Wireless'dan 3.8 falan bütçe aşıyor.

Maksimum bütçe ne kadar? G435e ve Void Elite'e bakmaya başladım çünkü.

G435 mikrofonu kötü diyorlar Elite'de eski kulaklık galiba ama pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı