ATK Mercury M1 alınır mı?

faikpkr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anki kulaklığım bu: VOOKA Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk - Fiyatı, Yorumları ve artık bu kulaklığım bozuldu ve ses kalitesi ve mikrofonu bayağı kalitesizdi zaten, ben de yeni kulaklık arayışındayım. Bu ATK Mercury M1 kulaklığını gördüm insanlar forum sitelerinde ve YouTube TikTok gibi yerlerde bayağı övüyorlar sizce nasıl alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında yani 3000TL fiyatlarında kablolu kulaklık mı aliyim sizce ne yapmalıyım? ATK Mercury M1 alırsam memnun kalır mıyım bir de ben çoğu zaman FPS oyunları oynuyorum PUBG Mobile Valorant CS2 gibi iyi ses kasabilir miyim bir de mikrofonu iyi midir sizce.

Kk Valorant CS2 PUBG gibi oyunlarda iyi ses kasabilir miyim?

Kesinlikle alınır. Sahip olduğum çoğu daha üst seviye kulaklıktan daha iyi. Bu yorumlarımı oyun için yapmıyorum ama kötü olduğu için değil ben ses kasılacak oyunlar oynamadığım için. Benim açıkçası önceliğim müzik dinlemek oyun oynarken de gecikmesiz ses duyup sesimi iletebilmekti. Hem mikrofon performansı çok iyi hem de bu saydıklarımı fiyatının çok üstünde yerine getiriyor. Logitech G435 gibi kulaklıklara boşuna fazlada 2 bin tl vermeyin.

Kesinlikle alınır. Sahip olduğum çoğu daha üst seviye kulaklıktan daha iyi. Bu yorumlarımı oyun için yapmıyorum ama kötü olduğu için değil ben ses kasılacak oyunlar oynamadığım için. Benim açıkçası önceliğim müzik dinlemek oyun oynarken de gecikmesiz ses duyup sesimi iletebilmekti. Hem mikrofon performansı çok iyi hem de bu saydıklarımı fiyatının çok üstünde yerine getiriyor. Logitech G435 gibi kulaklıklara boşuna fazlada 2 bin TL vermeyin.

Kk yorumun için sağ ol ben aldım ATK Mercury M1 çok iyi fakat şarjı 1 günde bitiyor yani gece yatmadan önce takıyorum şarja uyandığımda çıkarıyorum ve o günün saat gece 3 4 gibi bitiyor sende de böyle mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı