- Makaleler
- 2
İnceleme: JBL Quantum 350Bu incelemenin tamamını okuyun, neden ATK olmadığı yazıyor.
İnceleme: JBL Quantum 350Bu incelemenin tamamını okuyun, neden ATK olmadığı yazıyor.
Çok profesyonel olmamakla birlikte cs2 oynuyorum. Aşağı. yukarı, sağ, sol ayrımı yapabiliyorum. Biraz f/p olarak bakarsak başarılı i kulaklık. Müzik de dinliyorum baslar yeterli seviyede.valorant cs2 gibi oyunlarda ses kasabiliyormusunuz?
iyzico+parolapara indirimi ile almayı düşünüyorum. kulaklık kafanızda rahat ediyomu?Çok profesyonel olmamakla birlikte cs2 oynuyorum. Aşağı. yukarı, sağ, sol ayrımı yapabiliyorum. Biraz f/p olarak bakarsak başarılı i kulaklık. Müzik de dinliyorum baslar yeterli seviyede.
Sıcak havalarda terleme sorunu hariç rahatım, rahatsız etmiyor. Padler yumuşak.iyzico+parolapara indirimi ile almayı düşünüyorum. kulaklık kafanızda rahat ediyomu?
teşekkürler.Sıcak havalarda terleme sorunu hariç rahatım, rahatsız etmiyor. Padler yumuşak.
Bence fiyatına göre bir kulaklık. Oyunla beraber müzik de dinlediğim için bana yeterli geldi. Daha önce de dediğim gibi ilk oyuncu kulaklığım. Kıyas yapabileceğim başka kulaklık kullanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.