İnceleme ATK Mercury M1

Gecikme yok, fakat dışarı çok ses veriyor evet.

Merhaba hocam normalde Havit H2002P alacaktım ama Wraith sitesinde İyzico ilk öde ve %25 kampanyası ile Mercury 1 1500'e geliyor 400 Parolapara eklediğimde H2002P ile aynı fiyata denk geliyor. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Kablosuz olduğundan kafam bu kulaklığa kaydı sizce alınır mı bu fiyata.

Alınır kampanyalar ile.

Kulaklık gayet güzel yalnız tek sıkıntısı kulaklık üzerindeki ses tekerleği ile sesi en çok veya en azda açarsanız cızırtı yapıyor. Oraya dokunmayıp uygulamasından sesi arttırırsanız veya windowstan 100 e çekerseniz bir sorun olmaz.

Hocam hangi renk tam alacaktım İyzico kampanyası ile beyaz renginin stoğu kalmamış siyah rengi sizce güzel mi 3 gün sonra kampana bitiyor beyaz gelmez gibi siyah alınır mı?

Hocam hangi renk tam alacaktım İyzico kampanyası ile beyaz renginin stoğu kalmamış siyah rengi sizce güzel mi 3 gün sonra kampana bitiyor beyaz gelmez gibi siyah alınır mı?
Kampanya yenilenir hocam.
Tekrar 1-30 Haziran arası geçerli olur.
Stoklar kısa süre içinde yenileniyor.

Bunun bir kesinliği yok, istedikleri an bitirme haklarına sahipler. Buna göre hareket edilmez. @hutfatux
Yaptıkları kampanya, reklam vermek yerine en güzel hareket. Öyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. Haziran ayı için kesin bir doğruluk payı yok haklısın. Geçmiş aylara göre baz alırsak, devam edeceği görünüyor.

Alınır. Asıl siyah rengin stoğu çok bulunmuyor. Ayrıca siyah renk olan RGB.

Edit; arkadaşlar bu kulaklık kesinlikle müzik vb dinlemek için değil. CS2 de efsane ses kasılıyor. Oynayışım 2 katı gelişti bu ne olm. Ses nerden geliyorsa adam cidden oradan çıkıyor. Şarjı görememe olayı biraz rahatsız edici çünkü BT deki hep farklı gösteriyor. Demin %40 dı şimdi 70. Bt de gösterilene güvenmeyin.

Hocam bende satın aldım CS de dediğiniz kadar ses kasamıyorum ayar mı yaptınız bir de kabloyla bağlayınca kullanamıyorum bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…