İnceleme ATK Mercury M1

Hocam bende satın aldım CS de dediğiniz kadar ses kasamıyorum ayar mı yaptınız bir de kabloyla bağlayınca kullanamıyorum bilginiz var mı?
Hocam USB Dongle takılıyken kablolu kullanmanız lazım. Ayrıca Equalizer ayarlarından CS2 yi seçin ve Güç tuşuna 2 kez basarak yoshi moshi moduna getirin. Kulaklığın sesini %75 lere kadar yükseltin. Çok iyi ses kasıyorum. Ayrıca Kulaklık ilk geldiğinde tam şarjlı gelmiyormuş buglı gibi birşey o. Bir kere gece 2 de bıraktım sabah 6 ya kadar. 3 gündür, günde 15 saatten fazla kullanıyorum hala %70 şarjda duruyor. Uygulamadan 7.1 i sakın açmayın. Ayrıca şarjı çok uzun dayansın istiyorsanız benim gibi dert etmiyorsanız mikrofon butonuna 2 kez basarak RGB leri kapatın %50 performans farkı oluyor.

Çok teşekkür ederim hocam vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için dediklerinizi uygulayacağım

Satın alacak alacak arkadaşlar için 3. Aylık kullanımımın değerlendirmesini kısaca yapayım bende.

Fiyat performans olarak bence kulaklıklar arasında top 1 olabilir.
Ben çok fazla bilgisayar başındayım gerek işim sebebi gereksede oyundığım oyunlardan (valorant lol) 3 aylık bu süreçte çok uzun bir kullanım sürem oldu.

Kablosuz olarak kullanıyorum.

Rahatlık : Terletmiyor,Sıkmıyor ve ağır hissettirmiyor, Çok zayıf bir kafanız varsa biraz bol olabilir.

Ses Kalitesi: Çok iyi müzik kulağım yok bu yüzden benim için her kulaklık müzikte aynı, oyunlara gelecek olursak önceki kablolu 7.1 kulaklığımdan bir fark hissedemedim oyun tarafında (İmmo elodayım yeteri kadar ses kasmayı biliyorum )

Mikrofon : 4k -8k arası kulaklık mikrofonları ila aynı kaliteyi veriyor ne süper ne de kötü. Cızırtı,dışarıdan aşırı fazla ses alma vs. olayları yok. Mekanik klavye kullanıyorum ses gitmiyor karşıya klavyenin.

Sarj & Sinyal Gücü : Sarjı rahat 2 gün gidiyor daha fazlada olabiliyor (Ledlerini kapattım), Odamdan 2 oda ötedeki (arada duvar var) mutfakta sorunsuz çekiyor.

Ortalama bir Gamer ve bilgisayar kullanıcısıysanız kesinlikle öneririm.
Aşadağıda kullandığım equalizer ayarlarım mevcuttur.

Eline sağlık hocam, öncelikle F/P anlamında top1 değil ve ağırlığı gayet hissediliyor bence. Ve kablolu ile aynı performansı vermesi çok normal, kablosuz ile aralarında çok fark oluyor. Yeteri kadar ses kasılıyor fakat övülecek kadar iyi bir yanı yok bence.

2500TL ye bu seviyede kablosuz bir kulaklık daha önce karşılaşmadım, bu fiyat aralığında senin için TOP 1 hangi ürün paylaşırsan iyi olur konudaki diğer inceleyenler için.

Bu kulaklıgın reset tusunun nerede oldugunu biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…