İnceleme ATK Mercury M1

Katılıyorum hocam, olsa EQ da daha iyi yapılabilirdi. Sağ ol hocam bilgilendirme için, sorun olarak görülmez o zaman.

mikrafon tatmin edici mi kronik bir sıkıntısı yada cızırtı gibi şeyeler var mı?

Mikrofon tatmin edici mi kronik bir sıkıntısı ya da cızırtı gibi şeyeler var mı?

Hayır yok. Tatmin edici.
Arkadaşlar bass performansı isteyenler kulaklığı oyun moduna alıp bu EQ'yu denesin, ben yaptım ses hem temiz hem de basslı müzikte de oyunda da taş gibi. Bu şekilde tartışmasız alınır.

Son düzenleme:
Ürünün uygulamasından ayni bas ayarını yapınca ayni performansı vermiyor mu? Ekstra olarak oyuna girerken bu profili değiştirmeden mi oyun moduna geçiyorsunuz?

Ürünün uygulamasından ayni bas ayarını yapınca ayni performansı vermiyor mu? Ekstra olarak oyuna girerken bu profili değiştirmeden mi oyun moduna geçiyorsunuz?

Evet profili değiştirmeden, zaten full oyun modunda kullanıyorum hocam. Hem basslar daha yüksek hem ses daha net. Uygulamanın bass ayarı dandik, yaptıklarımı dene. Full bu profil ve oyun modu ile kullanıyorum, müzikte de oyunda da.

Oyun modunda evet öyle de ses daha bozuk gibi müzik moduna oranla o yüzden ısınamadım.

Bas çok iyi oldu da tize odaklı dinliyorum bazen. Ama EQ ayarı güzelmiş oldukça teşekkürler.

Rica ederim hocam, tizzler de gayet iyiydi. Benim için yani, bass odaklı olduğum için bana çok iyi geldi. Hem tertemiz yüksek bir ses hemde yüksek bass, ikiye katladı zevkimi.

Rica ederim hocam, tizzler de gayet iyiydi. Benim için yani, bass odaklı olduğum için bana çok iyi geldi. Hem tertemiz yüksek bir ses hemde yüksek bass, ikiye katladı zevkimi.
Peki neden oyun modu hocam? İki mod arasındaki fark ne pek anlayamadım. Müzik modunda niyeyse vokaller daha öne çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…