İnceleme ATK Mercury M1

Peki neden oyun modu hocam? İki mod arasındaki fark ne pek anlayamadım. Müzik modunda niyeyse vokaller daha öne çıkıyor.

Hocam çünkü o bass oyun modu sayesinde geliyor, müzik moduna geç basslar çok düşecek. EQ ile tizleri arttırıyoruz biraz, basslar oyun modu sayesinde geliyor. Müzik modu boğuk bir mod bence. EQ olmadan oyun moduna geçince bassları anlamayabilirsin, çünkü tizzler geride kalıyor. Ama EQ ile tizzleri bir tık yükseltip eşit yapıyoruz, o bass tamamen oyun modu.

Hocam çünkü o bass oyun modu sayesinde geliyor, müzik moduna geç basslar çok düşecek. EQ ile tizleri arttırıyoruz biraz, basslar oyun modu sayesinde geliyor. Müzik modu boğuk bir mod bence.
Müzik moduna alıp netliği fullersen ikisi aynı oluyor sadece müzik modunda vokaller daha kaliteli oyun modunda enstrümanlar. Oyun modunda netliği 0-1 yapmak gerekiyor.

Müzik moduna alıp netliği fullersen ikisi aynı oluyor sadece müzik modunda vokaller daha kaliteli oyun modunda enstrümanlar. Oyun modunda netliği 0-1 yapmak gerekiyor.

Hocam denedim, sadece tizz artıyor. Basslar hala düşük, ama oyun modunda bass artıyor.

Oyun modunda netliği 0-1 yapmak gerekiyor.

EQ da gördüğün gibi 1 bende de.

Hocam denedim, sadece tizz artıyor. Basslar hala düşük, ama oyun modunda bass artıyor.

EQ da gördüğün gibi 1 bende de.

Hocam şimdi birkaç soru soracağım kullandıkça ağırlığına alışıyor muyuz? Yazılımı iyi mı? Bir de ben oyun için alacağım oyun performansı iyi mı? 7.1 özelliği var mı? Çok soru sordum kusura bakma malum 2500 TL değerinde bir ürün olunca yapacak bir şey yok şimdiden teşekkürler

Ben 7.1 kullanmıyorum, ama sanal 7.1 mevcut. Oyunda ses gayet iyi kasılıyor. Ağırlığına kolay alıştım, çünkü rahat. Yazılımın çok bir olayı yok bence, ama müzik oyun modu bile yeterli.

Ben 7.1 kullanmıyorum, ama sanal 7.1 mevcut. Oyunda ses gayet iyi kasılıyor. Ağırlığına kolay alıştım, çünkü rahat. Yazılımın çok bir olayı yok bence, ama müzik oyun modu bile yeter
Ağırlıklı olarak cs oynuyorum ama her türlü oyunu oynuyorum o yüzden önerir misin bu kulaklığı

Hocam ayarları ATK hub.

Dan mı yapıyorsunuz uygulamanın arayüzü farklı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…