İnceleme ATK Mercury M1

Deneyip görüşlerini yazarsan sevinirim.

Evet hocam müzik dinlerken de video izlerken de oyun oynarken de ses net ve güçlü geliyor ama sanki bass bir tık arttırılabilir ama opsiyonel yani.

Evet hocam müzik dinlerken de video izlerken de oyun oynarken de ses net ve güçlü geliyor ama sanki bass bir tık arttırılabilir ama opsiyonel yani.

Hocam bence bass yeterli, bazı müziklerde aşırı güçlü geliyor, müzikten müziğe değişiyor. Ama tabii dediğin gibi opsiyonel. Beğendiysen güzel hocam, ses daha net ve güzel artık. Bu ayardan sonra stok ayara bakası gelmiyor insanın.

Ben biraz daha sesi fazla baslı sevdiğim için dinamik güzlendirme ve bass güzlendirme ayarlarını 3'e alınca daha güzel geldi şahsen bana.

Ben biraz daha sesi fazla baslı sevdiğim için dinamik güzlendirme ve bass güzlendirme ayarlarını 3'e alınca daha güzel geldi şahsen bana.

Tabii öyle hocam, alt yapıyı oluşturuyoruz bu EQ ile. Ufak tefek ayarları kendine göre ayarlayabilir herkes. Ürünüm tekrar elime ulaşınca dediğini de denerim. Oyun modunda kullanıyorsun bu arada değil mi?

Tabii öyle hocam, alt yapıyı oluşturuyoruz bu EQ ile. Ufak tefek ayarları kendine göre ayarlayabilir herkes. Ürünüm tekrar elime ulaşınca dediğini de denerim. Oyun modunda kullanıyorsun bu arada değil mi?

Evet oyun modunda kullanıyorum.

@Deiinzz kulaklık kablolu nasıl kullanılıyor ben kullanamıyorum takıyorum çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…