İnceleme ATK Mercury M1

Reis bu stoklar ne zaman gelir yav bekliyorum bayadsır gelmedi halen gelecek diyorlardı.

Hocam 2 gün önce falan siyah stoğu geldi, 2 dakika içinde gitti. Bayağı takip etmen lazım.

Saat kaç aralarında gelebilir acaba her gün bakıyorum kalkınca bir de akşam.

FPS oyunlarında ses kasma konusunda güzel bir performans veriyor mu hocam? İncelemede bulamadım da. Test ettiniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunlara azıcık baktım ama bir de kullanana sorayım dedim.

Ayrıca mikrofon hizası uzak demişsiniz. Videoların birinde az buz büküldüğünü görmüştüm. Bükülmüyor mu?

Son düzenleme:

Evet oyun konusuna fazla değinmedim, fakat güzel ses kasılıyor. Ama ses kasma odaklı biri olmadığım için pek yorum yapmıyorum, çok iyi ses kasan bir insana kötü de gelebilir. Ama sesler gayet anlaşılıyor. Yapı olarak videolardaki gibi bükülecek bir yapı değil, sert bir yapısı var. Zorlayınca falan oluyordur belki o da.

Yani şu ses sağdan veya soldan geliyor diyebiliyorsanız o bile yeterli benim için.

Hocam nasipse yarın alıyorum ses kartı kendinin vardı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…