İnceleme ATK Mercury M1

Hocam nasipse yarın alıyorum ses kartı kendinin vardı değil mi?

Kablolu değil bu, ses kartı olayı kablosuzlarda yok diye biliyorum.

EQ ayarını yaptıktan sonra uygulamayı tamamen kapatsak ayar gidiyor mu? Yoksa uygulamayı arkada açıkmı bırakmamız lazım hocam.

Uygulamadan çarpıya bas, ama sağ alttan tamamen kapatma. Arkada çalışması lazım.

Kablolu değil bu, ses kartı olayı kablosuzlarda yok diye biliyorum.

Uygulamadan çarpıya bas, ama sağ alttan tamamen kapatma. Arkada çalışması lazım.

Arkada bilgisayarı yoruyor mu? Bilgisayar biraz tırtta.

Hocam almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Kulaklıktan 2 kablo çıkıyor fotoğrafta gördüğüm kadarıyla birisi şarj, birisi kablolu kullanım için mi tam anlayamadım ilk defa kablosuz headset kullanacağım.

Jak ile kablolu kullanılıyor, Type-C ile şarj ediliyor. Bu arada Mercury'i sorun yaşadığım için iade ettim. Şu an linkini bırakacağım kulaklığı kullanıyorum, aşağı kalır yanı yok iyi olduğu yönleri var ve daha ucuz. Kesinlikle bunu tavsiye ederim. JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları

Wireless bağlantıda ses çıt pıt edip duruyordu. Garantiye yolladım iade ettiler.
Hocam hep mi oluyordu yoksa maksimum seste mi? Forumdakiler ve yorumları minimum ve maksimum seste oluyor diyor. Çok soru soruyorum kusura bakmayın.

Hocam hep mi oluyordu yoksa maksimum seste mi? Forumdakiler ve yorumları minimum ve maksimum seste oluyor diyor. Çok soru soruyorum kusura bakmayın.

O dediğin olay dip ses. Dip ses zaten herkeste var, benim dediğim olay farklı. Direkt ürün kusurlu geldi, Wireless bağlantıda sorunluydu. Hep oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…