İnceleme ATK Mercury M1

Sürekli öyle kullanıyorum zaten öyle bir şey yaşamadım.

Öyle bir şeyin olmaması imkansız gibi bir şey. Sadece Mercury değil çoğu kablosuz kulaklıkta var bu olay. Büyük ihtimalle sen fark etmiyorsundur. Ses yokken fark ediliyor o bu arada.

Öyle bir şeyin olmaması imkansız gibi bir şey. Sadece Mercury değil çoğu kablosuz kulaklıkta var bu olay. Büyük ihtimalle sen fark etmiyorsundur. Ses yokken fark ediliyor o bu arada.
Hocam dediğim gibi, ses tekeri fullde ve sesi de fulleyerek test ediyorum. Ne arkada ses açıkken ne de boşta bir ses duyulmuyor.

@Deiinzz yapmayın hocam şimdi o kadar önerdiniz bugün kargoda gelecekken yapmayın almayalımmı şimdi

@Deiinzz yapmayın hocam şimdi o kadar önerdiniz bugün kargoda gelecekken yapmayın almayalımmı şimdi

Hayır almayın demiyorum, kulaklık zaten iyi. Almak isteyen alsın, alan da pişman olmaz. Ben sadece ekstra öneri yapıyorum. Zaten Mercury almayın da demiyorum bunu söylerken. Ekstra iyi kötü yanlarıyla birlikte öneri yapıyorum. Özellikle önermemin sebebi fiyat farkının olması. Ve dediğim gibi, öneriyi yapıyorum isteyen Mercury alır isteyen JBL alır. Orası alacak kişiye kalmış.

Son düzenleme:
Wireless bağlantıda ses çıt pıt edip duruyordu. Garantiye yolladım iade ettiler.
Bende de aynı sorun var. Müzik dinlerken ya da video/film izlerken ara ara kulaktan pıt diye ses çıkıyor. Birkaç güne iade edeceğim Umarım geri alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…