İnceleme ATK Neptune N9 Pro

• Konuyu başlatan scoutt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 161
Uzun süredir kullandığım ATK Mercury kulaklığımı stres çatlağından dolayı iade etmek zorunda kaldım. Yerine bu yeni kulaklığı aldım 2900 TL'ye.

Özellikleri:

Model:
N9 Pro

Bağlantı Türleri:
Kablolu / 2.4GHz Kablosuz / Bluetooth 5.3 / USB Ses Kartı

Ağırlık:
~270G

Sürücü Boyutu:
53 mm PET Diyafram Dinamik sürücü

Frekans Aralığı:
20HZ-20KHz

Mikrofon:
Çıkarılabilir Çok Yönlü Mikrofon

Ses Gecikmesi:
10ms Tek Yönlü Gecikme

Batarya Kapasitesi:
1500 mAh

Batarya Süresi:
130 Saate Kadar (%50 Ses, Bluetooth)

Cihaz Uyumluluğu:
PC / Android / iOS / NS / PS4 / PS5

Driver Desteği:
ATK HUB 3.0

Kulak Yastığı:
Protein Deri Kulak Yastıkları

Ek Özellikler
Sanal 7.1 Surround Ses, Mikrofon İzleme, Batarya Göstergesi, EQ Ayarları

Kutu içeriği:

-ATK Neptune N9 Pro kulaklık
-Şarj kablosu ve 3.5mm jack kablosu
-Mikrofon
-Kağıtlar vs.

Yorumum:

Genel kalitesi olarak bence Mercury 1'den bir tık daha iyi, ses kalitesi olarak da pek bir farklılık görmedim. Esnekliği ve kafayı çok sıkmaması güzel. Mikrofonu henüz deneyemedim zaten ürünü alalı 2 saat oldu. Deneyimlerimi yazacağım

20260219_164657.jpg

20260219_164312 (1).jpg

Hocam HS80 dediğiniz kulaklık çok çok daha pahalı, bu kadar üst seviye bir kulaklık daha önce kullanmadığım için yorum yapamayacağım üzgünüm
Çok da pahalı değil ya. Stok sıkıntısı var diye pahalı ben 2-3 sene önce almıştım 2.5'a. Evet arada biraz fark var sanırım ama hem kablolu istemiyorum artık hem de ses iyi versin istiyorum öneriniz var mı?

Çok da pahalı değil ya. Stok sıkıntısı var diye pahalı ben 2-3 sene önce almıştım 2.5'a. Evet arada biraz fark var sanırım ama hem kablolu istemiyorum artık hem de ses iyi versin istiyorum öneriniz var mı?

Hocam bu fiyata alabileceğiniz N9 Pro, N9 Ultra var ATK'da, MCHOSE'da X9, S9 ve V9 var bunları önerebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı