ATK RS6 Ultra bağlantısı yapılamıyor

cerns

Hectopat
Merhabalar, ben ATK RS6 ULTRA klavye siparişi verdim ve cumartesi elime ulaştı. Bugün ise deneme imkânım oldu. Paketleme kusursuzdu, bir ezik vs. de yoktu. Fakat ürünü bilgisayarıma taktığımda ürün çalışmadı. Ardından kabloda sorun olduğunu düşünüp Wraith W75 klavyemin kablosuyla denedim, fakat yine çalışmadı. Daha sonrasında RS6’nın kablosunu W75’e bağladım ve klavye çalıştı. Ardından Wraith sitesindeki linkten yazılımına girdim ve kabloyu 2–3 kez çıkarıp taktığımda klavyeyi gördü yazılım. Daha sonrasında güncelleştirdim ve 1–2 saat oyun oynadım. Fakat daha sonrasında birden bire USB aygıt çıkarma sesi geldi ve klavyeyi ondan sonra hiçbir şekilde yazılım okumadı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben ATK RS6 Ultra klavye siparişi verdim ve cumartesi elime ulaştı. Bugün ise deneme imkânım oldu. Paketleme kusursuzdu, bir ezik vs. de yoktu. Fakat ürünü bilgisayarıma taktığımda ürün çalışmadı. Ardından kabloda sorun olduğunu düşünüp Wraith W75 klavyemin kablosuyla denedim, fakat yine çalışmadı. Daha sonrasında RS6'nın kablosunu W75'e bağladım ve klavye çalıştı. Ardından Wraith sitesindeki linkten yazılımına girdim ve kabloyu 2–3 kez çıkarıp taktığımda klavyeyi gördü yazılım. Daha sonrasında güncelleştirdim ve 1–2 saat oyun oynadım. Fakat daha sonrasında birdenbire USB aygıt çıkarma sesi geldi ve klavyeyi ondan sonra hiçbir şekilde yazılım okumadı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve ne yapmalıyım?

Bu ürünün USB portu ve bağlantı sorunu çok yaşanıyor kronik gibi bir şey iade et derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı