ATK RS6 Ultra kendi kendine yazıyor

MrDagistanli

Hectopat
Daha fazla  
Klavyem arada kendine kendine W-A-S-D tuşlarına sürekli olmak şekilde basıyor. Bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Çok fazla Türkçe içerik bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış bir ayar mı yaptım yoksa klavyenin kendisinde mi sıkıntı var anlamadım.

Klavyem arada kendine kendine W-a-s-D tuşlarına sürekli olmak şekilde basıyor. Bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Çok fazla Türkçe içerik bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış bir ayar mı yaptım yoksa klavyenin kendisinde mi sıkıntı var anlamadım.

Klavyenin bağlantısı anlık gidip geliyor mu? Çünkü bende klavyeyi hareket ettirince bağlantı git gel yapıyordu o an bastığım tuş takılı kalıyordu.

Klavyenin bağlantısı anlık gidip geliyor mu? Çünkü bende klavyeyi hareket ettirince bağlantı git gel yapıyordu o an bastığım tuş takılı kalıyordu.
Evet hocam gidiyor. Hafif klavyeye dokununca bağlantısı gidiyor sonra tekrar geliyor. Oyun içinde buda sıkıntı yaratmaya başladı.Çift Yönlü Coiled Kablo aldım ama onu takıncada hiç güç gitmiyor klavyeye çözemedim.

Klavyede sıkıntı var, Wraith ile iletişime geçmen lazım.
evet, aynen böyle yapmalısın.

Evet hocam gidiyor. Hafif klavyeye dokununca bağlantısı gidiyor sonra tekrar geliyor. Oyun içinde bu da sıkıntı yaratmaya başladı. Çift yönlü coiled kablo aldım ama onu takınca da hiç güç gitmiyor klavyeye çözemedim.

Hocam ne yaptınız merak ettim. Bir çözüme varabildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı