ATK RS6 vs EZ63

Makaleler
3
Daha fazla  
ATK RS6 Ultra ve EZ63 arasında hangi klavye daha iyi EZ63'ün bu modeli.

1747504928644.png

RS6'ınında Ultra modeli.

Bu 2 klavyenin arasında kaldım. Çünkü EZ63'ün yanında coiled kablosu çıkması ve keycapslerinin hoşuma gitmesi. Ve dış tasarımı kimi RS6 daha hızlı derken kimisi yalan veriler diyor. Tabii arada hissedilebileceğini çok düşünmüyorum ancak ömürlük almak istiyorum. Hangisi daha uzun götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK RS6 Ultra ve EZ63 arasında hangi klavye daha iyi EZ63'ün bu modeli.

Eki Görüntüle 2492894

RS6'ınında Ultra modeli.

Bu 2 klavyenin arasında kaldım. Çünkü EZ63'ün yanında coiled kablosu çıkması ve keycapslerinin hoşuma gitmesi. Ve dış tasarımı kimi RS6 daha hızlı derken kimisi yalan veriler diyor. Tabii arada hissedilebileceğini çok düşünmüyorum ancak ömürlük almak istiyorum. Hangisi daha uzun götürür?
Hocam naptınız bende ez63 alacağım benimde kulağıma rs6 geldi fakat senin dediğin gibi yalan veri diyende var.

Hocam ne yaptınız bende EZ63 alacağım benim de kulağıma RS6 geldi fakat senin dediğin gibi yalan veri diyende var.

ATK RS6 kullanıyorum 1-2 aydır ve gerçekten inanılmaz bir klavye her yönüyle mükemmel driverında e sporcuların ayarlarından tut crosslarına kadar var kesinlikle alınmalı EZ63 gereksiz pahalı ve driver sorunlu diyenler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı