IQUNIX EZ63 vs ATK RS6 vs Melgeek REAL67

codebutlost

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G15 Ryzen 7 6800H RTX 3060 140W - MSI G255PF E2 Monitör - Aula F75 + Wraith W75 klavye - Razer Viper V2 Pro Mouse + Logitech G305 - Steelseries Nova 1 Kulaklık
Meslek
Öğrenci - Üniversite
Selam arkadaşlar, klavye alacağım aklımda yatan RS6 ama baska öneriniz varsa sebebiyle beraber bekliyorum. Ayrıca Akko Fun 60 Ultra da var. Tercihim ne olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımı iyi düzeldi, Rs6 almak daha doğru olur.
RS6 Ultra aldım. Teşekkürler. TTC Switchler için daha stabil olduğu söylenmişti tercihim ultradan oldu.

Hocam kronik sıkıntılar yaşayan varmış sende problem oldu mu bende ya iquniz EZ63he ya da RS6 Ultra düşünüyorum.
Hocam bir sıkıntısını görmedim. Keyifle kullanıyorum. Rapid trigger gayet başarılı. Alüminyum kasa hissiyatı çok güzel bir deneyim. Tasarımı çok iştah açıcı. Eksi yönü yok. Az önce aulayı taktım farklılık olsun diye. %75 insanıymışım onu anladım. Genel anlamıyla klavye gayet güzel sadece tuş sesi farklılıkları soru işareti ama önemsiz bir şey. Örneğin m sesi çok clicky bir ses çıkarırken 1 2 3 4 tuşlarında bu yok. hemen üstündeki L tuşunda da bu yok gayet tok insanı yormayan sesler çıkarıyorlar bazı tuşlar ise biraz clicky ses çıkarıyor. Performans olarak dediğim gibi kaygılanmanız gereken bir klavye değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı