ATK RS7 e-Sports hall effect alınır mı?

Rescla

Femtopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Bu sıralar alabileceğim manyetik switch klavyelere bakıyorum herhangi bir bütçe sorunum yok. ATK RS7 diye bir klavye çıktı karşıma ve bu klavye hakkında hiçbir yerde Türkçe olarak bilgilendirme, inceleme videosu bulamadım. Wooting 80He'yi gümrük sorunundan dolayı sipariş veremediğim için farklı bir klavye arayışına girdim. Klavye hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi veya bu klavyeyi kullanan var mı aranızda eğer var ise deneyimlerini anlatabilir mi? Wooting 80HE hissiyatını almak istiyorum alacağım klavyeden.

Wooting 80HE hissiyatı ile neyi kasdettiğini anlamadım ama manyetik switchli şunu kullanıyorum:
İtopya'nın kargoya vermesi 1 haftayı aştı ama beklediğime değdi.
Türkçe karakterli, farklı manyetik switch ve farklı mekanik switchli anahtarları (3 veya 5 pinli) destekliyor.
Büyük enter tuşlu.
Keycap karakterleri şeffaf, tuş karakterleri aydınlanıyor yani. Dikkat edersen birçok manyetik klavyenin tuş başlıklarındaki karakterler şeffaf değil, ışık sadece tuşların arasından sızıyor.

Cevabın için teşekkür ederim. Hissiyattan kastım , rapid trigger ve snap tap özelliği klavyede benim için çok önemli. GMMK3 de bu özellikler bulunuyor mu , eğer bulunuyorsa kullanıyor musun ve memnun musun cevaplayabilirsen çok sevinirim.

8000 HZ'e kadar polling rate destekli.
Sesi kısma tekeri var ve üstüne tıklarsan mute yapıyor. Bunun gibi artısı çok, lineer yapıda, tok sesi.

Tabi ki rapid trigger özellikli ama snap tap özelliğin ne olduğunu bilmiyorum. Snap tap nedir öğreneğim belki vardır.

İnternetten baktım, snap tab yokmuş. Bu arada bu snap tap olayının bazı oyunlarda ban sebebi olacağı konuşuluyor.
AD tuşları ile strafe yaparken son basılanın kabul görmesi gibi bir olay anladığım kadarıyla. Rapid trigger ile devreden çıkma ve geri aktiflik süresini kısaltınca snap tab gibi bir şeye pek ihtiyaç kalmıyor ama özellik özelliktir.
BF 2042'de jilet gibi hareket kabiliyeti sağlıyor eğer rapid triggerı açıp ve ideal ayarı bulursan. Diğer türlü önce kullandığım Corsair K60 Pro TKL lineer optik mekanik klavyeden pek farkı kalmaz.
Yabancı incelemelerde gördüğüm bu rapid trigger mesafeleriyle istediğim keskinliğe ulaştım:

Serçe parmağım bazen gevşediği için shifte basılı tutarak deparda kesintiye uğratıyordu bu ayar. Allah'tan her tuşa ayrı ayar verebiliyorsun. Shift'in release sensitivity ayarını (en sağdaki) 0.4 MM yapınca düzeldi. Bu değeri daha da arttırırsan rapid trigger için tuşu daha fazla serbest bırakman gerekir.
Bu tür klavyeleri aldığında yapacağın ilk iş yazılımı ile kalibrasyon yapmak olsun.

Son düzenleme:
Rapid trigger sanırım düşündüğümden daha çok işe yarıyor. Manyetik switch'e ve rapid trigger özellikli klavyelere geçme zamanı gelmiş gibi görünüyor. Mekanik klavyelerin pek bir esprisi kalmadı gibi.

Önerdiğin klavyeyi araştırdım bende gerçekten beğendim. Sanırım alacağım , VALORANT veya CS GO gibi oyunlarda movementına etki ediyor mu gerçekten rapid trigger özelliği? Bu oyunları oynuyorsan bu konuda bilgi verebilir misin? Özellikle bildiğin üzere a ve d tuşları ile movement oyun için çok önemli , örneğin a ve d tuşlarını 0.1 mm ' e veya 0.3 mm 'e ayarladığında movementına bir etkisi oluyor mu önceden kullandığın klavyelere göre.

Battlefield 2042'de test ettim AD yaparken rapid trigger ve o süreler etkili. Sadece AD yaparken değil, koşarken ani durunca anında duruyor karakter, önceden oyunun gecikmesi zannederdim koşarken hemen duramamasını. Siperde eğilme, yere yatma, aniden kalkma çok seri oldu.

Son düzenleme:
Cevabın için teşekkür ederim , bugün yarın GMMK3 ü sipariş edeceğim.

Cevabın için teşekkür ederim , bugün yarın GMMK3 ü sipariş edeceğim.
Şimdiden hayırlı olsun. Umarım kargoya verme süreleri benim sipariş gibi olmaz da çabuk ulaşırsın.
Bu arada Caps Lock açık iken kenarlardaki şerit led ışıklar sabit yanıp sönüyor. Bir sorun değil yani, ben öyle sanmıştım araştırınca öğrendim o yanıp sönmenin Caps Lock açık demek olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…