8000 HZ'e kadar polling rate destekli.
Sesi kısma tekeri var ve üstüne tıklarsan mute yapıyor. Bunun gibi artısı çok, lineer yapıda, tok sesi.
Tabi ki rapid trigger özellikli ama snap tap özelliğin ne olduğunu bilmiyorum. Snap tap nedir öğreneğim belki vardır.
İnternetten baktım, snap tab yokmuş. Bu arada bu snap tap olayının bazı oyunlarda ban sebebi olacağı konuşuluyor.
AD tuşları ile strafe yaparken son basılanın kabul görmesi gibi bir olay anladığım kadarıyla. Rapid trigger ile devreden çıkma ve geri aktiflik süresini kısaltınca snap tab gibi bir şeye pek ihtiyaç kalmıyor ama özellik özelliktir.
BF 2042'de jilet gibi hareket kabiliyeti sağlıyor eğer rapid triggerı açıp ve ideal ayarı bulursan. Diğer türlü önce kullandığım Corsair K60 Pro TKL lineer optik mekanik klavyeden pek farkı kalmaz.
Yabancı incelemelerde gördüğüm bu rapid trigger mesafeleriyle istediğim keskinliğe ulaştım:
Eki Görüntüle 2332359
Serçe parmağım bazen gevşediği için shifte basılı tutarak deparda kesintiye uğratıyordu bu ayar. Allah'tan her tuşa ayrı ayar verebiliyorsun. Shift'in release sensitivity ayarını (en sağdaki) 0.4 MM yapınca düzeldi. Bu değeri daha da arttırırsan rapid trigger için tuşu daha fazla serbest bırakman gerekir.
Bu tür klavyeleri aldığında yapacağın ilk iş yazılımı ile kalibrasyon yapmak olsun.