ATK RS7 vs RS7 Pro

Hocam RS7 ve Pro arasındaki tek fark dedikleri gibi alüminyum kasa ayrıca switch arasındaki fark ise RGB olmayan versiyonu için geçerli lakin onu da Wraith satmıyor. Ayrıca Wraith ATK'nın resmi sitesinde göremediğim beyaz versiyonunu satıyor, garip. Ayrıca şefaf keycapslar çıkmıyor Wraith'inkinden. Ayrıca benim derdim bu kadar para dökmeye değecek bir klavye mi? Yoksa Wraith W75 mi alınmalı?
Kesinlikle rs7 al geç. W75 yazılım olarak çok kötü. Kullandım ve sattım direkt. RS7 en iyi klavye şuan.

Satın aldınız mı hocam? Bu arada merak etmeyin ben de alıp iade ettim o klavyeyi kendi kendine basma sorunu yüzünden zaten ama şanstır deyip tekrar alma eğilimindeyim fiyatlardan ötürü.

Satın aldınız mı hocam? Bu arada merak etmeyin ben de alıp iade ettim o klavyeyi kendi kendine basma sorunu yüzünden zaten ama şanstır deyip tekrar alma eğilimindeyim fiyatlardan ötürü.
Daha almadım bir haftaya alacam. Pro olanı değil ama normal olanın beyazını alacam. Ekipmanlar beyaz olunca düzen bozulmasın diye. Keycaps olarak da şeffaf keycapsler gelecekmiş onları bekliyorum.

Hocam elimde sağlam bir klavyem yok açıkçası. 1 hafta da beklemek istemem net bir bilgi lazım bana.

Mirlivadan duymuştum sanırım ben de çok hatırlamıyorum epey oldu.

Perşembe akşamı, Mirliva'ya Twitter'dan yazdığımda, yalnızca Wraith yetkililerine durumu belirtmiş; Bu ürün için bir hafta sonra gelecek diye bir kaide yok dedi. Bu yüzden, Cuma günü sipariş ettim. Ancak, en son çıkardıkları ATK Edge 60HE leviatan modelindeki keycaps’i bile göndermişler. Teşekkürler, Wraith.

keycaps.jpeg

Son düzenleme:
Hocam elimde sağlam bir klavyem yok açıkçası. 1 hafta da beklemek istemem net bir bilgi lazım bana.

Perşembe akşamı, Mirliva'ya Twitter'dan yazdığımda, yalnızca Wraith yetkililerine durumu belirtmiş; Bu ürün için bir hafta sonra gelecek diye bir kaide yok dedi. Bu yüzden, Cuma günü sipariş ettim. Ancak, en son çıkardıkları ATK Edge 60HE leviatan modelindeki keycaps’i bile göndermişler. Teşekkürler, Wraith.

Eki Görüntüle 2342653
rs7 mi aldın yoksa rs7 pro mu? Bir de klavye nasıl memnun musun ?

RS7 mi aldın yoksa RS7 Pro mu? Bir de klavye nasıl memnun musun?

Hocam, ürün elime yaklaşık 2 saat önce geçti. Genel olarak Snap, Tap ve Rapid Trigger özelliklerini denedim. Rapid Trigger'ı normal modda 0,02 mm hassasiyette kullanabilirken, beta modunda 0,01 mm hassasiyetle kullanabiliyorsun. RS7 Pro versiyonu bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı