ATK RS7 vs RS7 Pro

0.01 ms nasıl kullanabiliyorsun öyle bir şey belirtmemişer. Beta modunu nereden aktif ettin hocam ?

Wraith mi yolladı extra capsleri ben sorduğumda içinde olmadığını belirtmişlerdi?

Onları takıp fotoğraf atabilir misin merak ettim. Bir de tuş hissiyeti Cherry MX rede mi yakın Blue'ya mı?

Maalesef, uğraşamayacağım onunla. Ancak, switch hissiyatı ikisinin ortasında; fazla yumuşak bir basım hissi var. Ne çok sesli ne de sessiz diyebilirim.

Bundan önce Wraith W75'in kullandığı manyetik Switch'ler, Vertex V1, KTT Kang White V3 ve Kailh Box Jade modellerini denedim; fakat aralarında kullandığım en yumuşak ve en hassas switch bu oldu. Oldukça beğendim; ama henüz bu, ilk deneyimlerim.

Onları takıp fotoğraf atabilir misin merak ettim. Bir de tuş hissiyeti Cherry MX rede mi yakın Blue'ya mı?

Benim de bugün elime ulaştı. Gelir gelmez direkt değiştirdim. Wraith desteğe sorduğumda bana da olmadığını söylemişlerdi ama çıkıyormuş. Yüksek ihtimalle bu kutu içeriğinden çıktığı için yanlış anlaşılma var. Sizde merak ettiğiniz için fotoğraflarını aşşağıya bırakıyorum .

Hocam sizinki pro olan mı ? Ben de pro olanla normal olan arasında kararsız kaldım. Normal olanda beyaz seçeneğini almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…