ATK X1 vs VXE R1 vs Ajazz A159 Pro vs Ajazz 179 Pro

Ferhat D

Hectopat
Bu 4 mouse arasında kaldım. Elim tam olarak 18 cm ve claw-palm arası tutuyorum. Şu anki farem Razer Cobra, aşırı küçük bir mouse. İlk başta X1 istiyordum fakat büyüklüğü beni rahatsız eder mi bilemedim. Kısaca, bunların arasından en kaliteli olan hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 4 mouse arasında kaldım. Elim tam olarak 18 cm ve claw-palm arası tutuyorum. Şu anki farem Razer Cobra, aşırı küçük bir mouse. İlk başta X1 istiyordum fakat büyüklüğü beni rahatsız eder mi bilemedim. Kısaca, bunların arasından en kaliteli olan hangisi?
hocam bütçen ne kadar?

bende Darmoshark m3s max almayı düşünüyorum, bi bakabilirsiniz.

M3s Max yerine MCHOSE L7 Pro ve Royal Kludge M3 daha mantikli olur.
hocam öyle bi mesaj yazdınız ki yine arada kaldım bu 3 mause arasında ama iyi oldu alırken adam akıllı bir mause almış olurum. Bu 3 mause arasında karşılaştırma yapmam lazım öneriniz hangisidir?

Hocam o zaman karşılaştırma yapın ve kullanıcı yorumlarını okuyun

Yazdığınız 4 seçenekden en çok duyduğum VXE R1 bayağı bir önerende var ama dediğim gibi araştırın.

2 gündür vallahi kafam allak bullak oldu araştırmaktan. Ajazz'da karar kılıcam gibi ama bunu yazarken bile emin değilim.

2 gündür vallahi kafam allak bullak oldu araştırmaktan. Ajazz'da karar kılıcam gibi ama bunu yazarken bile emin değilim.
hocam bende yakın zamanda alıcam hayırlısıyla, benim yaptığım gibi yapın isterseniz

sitelere tek tek gir çık yapmak yerine telefondaysanız özellikleri ekran görüntüsü alıp karşılaştırın

bilgisayar üstündeyseniz farklı sekme açarak daha rahat halledebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı