Yszbaris Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #11 Einstein dedi: Atlantis Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyor ama Türk Telekom atlantisnrt altyapısı üzerinden hizmet vermiyor diye biliyorum hem sorununuz belki de altyapı kaynaklıydı bilemeyiz. Yok muydu hocam güldürmeyin lütfen Genişletmek için tıkla... Bu arada bana sundukları teklif Atlantisin yapısı ama değil mi? Burada TT fiber de var.
Einstein dedi: Atlantis Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyor ama Türk Telekom atlantisnrt altyapısı üzerinden hizmet vermiyor diye biliyorum hem sorununuz belki de altyapı kaynaklıydı bilemeyiz. Yok muydu hocam güldürmeyin lütfen Genişletmek için tıkla... Bu arada bana sundukları teklif Atlantisin yapısı ama değil mi? Burada TT fiber de var.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #12 Size kalmış hocam orası şu an kullananlar gayet memnun kendi altyapısı üzerinden 10000 Mbps'e kadar hız verebiliyorlar.
Size kalmış hocam orası şu an kullananlar gayet memnun kendi altyapısı üzerinden 10000 Mbps'e kadar hız verebiliyorlar.
DeadSoulss12 Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 71 8 Mart 2024 #13 Ayrıca Onur abiyide iyi tanırım Atlantis netin sahibidir kendisi eskiden bizim buralarda otururdu şu an nerede bilmiyorum.
Ayrıca Onur abiyide iyi tanırım Atlantis netin sahibidir kendisi eskiden bizim buralarda otururdu şu an nerede bilmiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #14 Evet size sundukları tarife atlantisnetin kendi altyapısı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #15 Ya ne şey sonik şeyler çıkmış. Yok benimkinet, yok şu yok poyraznet. Taahhütlü ise tercih etmeyin, TurkNet'e bakabilirsiniz.
Ya ne şey sonik şeyler çıkmış. Yok benimkinet, yok şu yok poyraznet. Taahhütlü ise tercih etmeyin, TurkNet'e bakabilirsiniz.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #16 cumali_032 dedi: Ya ne şey sonik şeyler çıkmış. Yok benimkinet, yok şu yok PoyrazNet. Taahhütlü ise tercih etmeyin, TurkNet'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atlantisnet gayet güzeldir bu araada CS de falan pingim 30 oluyor. Sundukları da hızları da kayıpsız veriyor.
cumali_032 dedi: Ya ne şey sonik şeyler çıkmış. Yok benimkinet, yok şu yok PoyrazNet. Taahhütlü ise tercih etmeyin, TurkNet'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atlantisnet gayet güzeldir bu araada CS de falan pingim 30 oluyor. Sundukları da hızları da kayıpsız veriyor.
DeadSoulss12 Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 71 8 Mart 2024 #17 enderabi666 dedi: Atlantisnet gayet güzeldir bu araada CS de falan pingim 30 oluyor. Sundukları da hızları da kayıpsız veriyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü sunucuları direk sizin evin altında olabilir o yüzden iyidir.
enderabi666 dedi: Atlantisnet gayet güzeldir bu araada CS de falan pingim 30 oluyor. Sundukları da hızları da kayıpsız veriyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü sunucuları direk sizin evin altında olabilir o yüzden iyidir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #18 Adamlar kendisi altyapısı üzerinden 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyor kullandınız mı hiç atlantisnet TurkNet iyi tabii.
Adamlar kendisi altyapısı üzerinden 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyor kullandınız mı hiç atlantisnet TurkNet iyi tabii.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #19 DeadSoulss12 dedi: Çünkü sunucuları direk sizin evin altında olabilir o yüzden iyidir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle
DeadSoulss12 dedi: Çünkü sunucuları direk sizin evin altında olabilir o yüzden iyidir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle
Yszbaris Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #20 Einstein dedi: Adamlar kendisi altyapısı üzerinden 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyor kullandınız mı hiç atlantisnet TurkNet iyi tabii. Genişletmek için tıkla... Bir de benim modemim sıkıntı kiralama hizmeti mi verirler acaba. Modemim zyxel vmg 1312 t20b fiber destekliyor sanırsam ama max 300 MBPS
Einstein dedi: Adamlar kendisi altyapısı üzerinden 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyor kullandınız mı hiç atlantisnet TurkNet iyi tabii. Genişletmek için tıkla... Bir de benim modemim sıkıntı kiralama hizmeti mi verirler acaba. Modemim zyxel vmg 1312 t20b fiber destekliyor sanırsam ama max 300 MBPS