Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Windows 10 farklı sürümlerde de işe yarayan hali yok mu? 20H2 gibi.

Hocam videonun birinde internet bağlantısı sökün vs demiyor hatta güncelleme yapın diyor olay nedir?

Hocam Windows 10 farklı sürümlerde de işe yarayan hali yok mu? 20H2 gibi.

Sadece 22h2.

Hocam videonun birinde internet bağlantısı sökün vs demiyor hatta güncelleme yapın diyor olay nedir?

Videoda internete bağlıyken güncelleme gibi bir şey yapıyor. Bu güncellemeden sonra hata alan insanlar var. Benim dediğim gibi yapınca kesin kuruluyor.

hocam iso oluşturmuyor iso lazım bana usb ye yazdırıp format atmak için yardımcı olur musun?

Nasıl bir hata alıyorsunuz?
uwp diye bşr klasör oluşturdu. iso yok yani ortada usb ye yazacak iso dosyası yok nasıl yapacağım sabahtan beri uğraşıyorum.

şu videoya göre yapmaya çalıştım burda iso dosyası oluşuyor bende yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemin bitmesini beklediniz mi? İşlemler bittikten sonra iso'nun gözükmesi lazım.

Download Windows 10

İso'yu direk buradan indirin. Böyle de çalışır.

Peki 21H2 versiyonundan farkı nedir optimizasyonda bir fark var mı?

İşlemin bitmesini beklediniz mi? İşlemler bittikten sonra ISO'nun gözükmesi lazım.

Download Windows 10

ISO'yu direk buradan indirin. Böyle de çalışır.

Olay ne anlamadım ben. Bunda önceden AtlasOS'nin sitesinden atlas ISO'yu indiirp format atıyorduk. Sizin verdiğiniz ISO indirme resmi Windows önce orijinal ISO ile format atıp daha sonramı ben bunu AtlasOS'ye çevireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay ne anlamadım ben. Bunda önceden AtlasOS'nin sitesinden atlas ISO'yu indiirp format atıyorduk. Sizin verdiğiniz ISO indirme resmi Windows önce orijinal ISO ile format atıp daha sonramı ben bunu AtlasOS'ye çevireceğim?
Evet. Artık bu şekilde oluyor.

Peki 21H2 versiyonundan farkı nedir optimizasyonda bir fark var mı?
Bu sürüm eskilerine göre daha iyi. Eski sürümlerde çalışmayan oyunlar bunda çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…