Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Artık bu şekilde oluyor.

Bu sürüm eskilerine göre daha iyi. Eski sürümlerde çalışmayan oyunlar bunda çalışıyor.

Teşekkürler hocam.

Tekrardan merhaba hocam. 19045.2965 AtlasOS'ye sahibim ve güncellemeler sanırım yapılmıyor bu işletim sisteminde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam 1 buçuk saattir burada böyle bekliyor ne yapabilirim BSD'e o sisteme Windows 10 veya atlas OS kurulur mu kuruyorum ama sormak istedim hem.

Selam 1 buçuk saattir burada böyle bekliyor ne yapabilirim BSD'e o sisteme Windows 10 veya atlas OS kurulur mu kuruyorum ama sormak istedim hem.

Yaptım hocam gerek kalmadı 1 saate her türlü olur uygulanaya alt F4 atıp bugmuş bu birkaç hizmeti kaparıyoruz açıyoruz bu kadar.

Hocam yenden bir şey diyeceğim bende olmadı 2 3 dosya geldi ne yerim arttı ne uygulamalar silinde masaüstü atlas oldu onu da ben yaptım Windows vardı profil atlas o kadar ne ayalarda cihaz hakkındada atlas OS yazarmış bende yazmıyor uygulamalar duruyor neden yanlışda yapmadım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:

Sıfırdan Windows kur rehberdeki şeyi yap sonra o resimdeki yerde kalınca Görev Yöneticisi'ni aç oradan curl yazanı command Processor ve PowerShell olan 3 şeyin görevini sonlandir de sonra eğer 7ZIP şeyi çıkarsa Görev Yöneticisi'ni kapat bekle bitince otomatik yeniden başlayacak.

Oldu hocam bu hız ne bir de SSD de var ya üff bir tek sıkıntısı driver kuramıyorum mesela bir de direkt Intel.

Kartı kurulmuyor saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…