Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu hocam bu hız ne bir de SSD de var ya üff bir tek sıkıntısı driver kuramıyorum mesela bir de direkt Intel.

Eki Görüntüle 1853443

Kartı kurulmuyor saçmalık.

Ben daha driver kurmadım kurunca bilgendiririm ben genelde driver kurarken sorun yaşarsam driver güncelleme programı kullanıyorum.

Ben daha driver kurmadım kurunca bilgendiririm ben genelde driver kurarken sorun yaşarsam driver güncelleme programı kullanıyorum.

Tamam hocma snoopy kullandım ben oldu öyle bir NVIDIA elimle kurdum oda hata verdi urdu ama ünlem işareti var halledeceğim olmadı programla.

Tamam hocma snoopy kullandım ben oldu öyle bir NVIDIA elimle kurdum oda hata verdi urdu ama ünlem işareti var halledeceğim olmadı programla.

Bende NVIDIA ve Intel'de kuruldu driver.

Meltdown ve spectre güvenlik yamalarını devre dışı bırakmalı mıyım çok büyük bir açık mı, yardımcı olur musunuz? Bu tam olarak ne oluyor?

Son düzenleme:
Bende NVIDIA ve Intel'de kuruldu driver.

Garip daha anca NVIDIA kuruyorum bir FPS testi yapacağım. Windows 10 11 bende düşük FPS veriyordu 4 GB RAM'li HDD'li SSD 8 GB RAM'li biraz arttı FPS ama 8.1 7'ye göre iyi değildi bakalım iddia ettiği gibi mi?

Meltdown ve spectre güvenlik yamalarını devre dışı bırakmalı mıyım çok büyük bir açık mı, yardımcı olur musunuz? Bu tam olarak ne oluyor?

Ben evet dedim.

Playbook ne işe yarıyor nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

Playbook ne işe yarıyor nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

Öyle bir işe yararlılığı yok sen bu rehberdekileri yapınca bu işleme geldiğinde sen nasıl NTLite ile Windows modluyosan bu da bir dosya ile tek tek otomatik modluyor işte ben bu şekilde gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…