Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sorun çıkaracağını zannetmem. Gerçi AtlasOS için de bu aşamalara gerek kalmadı hataları düzelttiler.

ReviOS kurarken atlas OS taki gibi Windows 10 son sürümmü kurmam gerekiyor yoksa Windows 8.1 üzerinden kurulur mu?

ReviOS kurarken atlas OS taki gibi Windows 10 son sürümmü kurmam gerekiyor yoksa Windows 8.1 üzerinden kurulur mu?

Kendim kurdum Windows 10 veya 11'in 22H2 sürümünü istiyor.

Ama Windows'u kurarken sakın internete bağlama ve gizlilik tercihlerini kapalı geç.

Ve AME Wizard'ı açmadan önce yazıcın varsa driverını kur. Kurmazsan buga girip kurulmuyor.

Kendim kurdum Windows 10 veya 11'in 22H2 sürümünü istiyor.

Ama Windows'u kurarken sakın internete bağlama ve gizlilik tercihlerini kapalı geç.

Peki sen Windows 11 mi 10 mu kurdun fark var mı Windows 11 TPM istiyor mu?

Ben sitesine baktığımda bazı Windows şeyleri kaldırılmış Microsoft Store da silinmişmi.

Birçok gereksiz Windows araçları silinmiş hatta kurulum üzerinden Edge ve OneDrive'de(opsiyonel) siliniyor ama Microsoft Store duruyor ayrıca kendi toolbox ı ile geliyor.

RAM kullanımı nasıl iyi mi 4 GB RAM'im 3630QM i7 işlemcim var sence iyi performans verir mi?

Evet verir bende RAM kullanımı yarıya düştü ve performans arttırdı. İhtiyacım yoktu benim sistemin iyi normalde sırf daha fazla FPS için kurdum.

Evet verir bende RAM kullanımı yarıya düştü ve performans arttırdı. İhtiyacım yoktu benim sistemin iyi normalde sırf daha fazla FPS için kurdum.

Arkada antivirüsüm 200 MB RAM kullanıyor RAM kullanımım buu şekilde.

Ama Windows Update devre dışı kalıyor ve Windows Defender da kapanıyor (toolboxtan açılabilir ama tercih etmiiyorum)

RAM kullanımı nasıl iyi mi 4 GB RAM'im 3630QM i7 işlemcim var sence iyi performans verir mi?

Ama sizin için foxos 1809 öneriyorum en hızlı Windows ISO'su.

Son düzenleme:

Fox OS denedim İngilizce idi bir de Microsoft Store yoktu.

Kuruluma başlayınca yapmam gerekenler için yardım edebilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…