Çözüldü Atlas OS kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
ISO'yu USB'ye yazdırdım buradan sonra ne yapacağımı bilmiyorum, evin anahtarın yok mu diyeceğim yoksa ne yapacağım tam anlayamadım, yani Windows 10 üzerinden mi kurmam lazım yoksa Windows etkinleştirip yani Windows'u etkinleştirdikten sonra da burada Single Language Pro farklı farklı versiyonlar var tam olarak ne yapacağım? Yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.

Çözüm
@AgresiFatih

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.35 ten başlayabilirsiniz.

Şu ikisini indir ve bir klasöre al. AME Wizard'ı bir klasöre ayıkla ve içindeki dosyayı yönetici olarak başlar. Atlas playbook dosyasını uygulamaya sürükleyip at ve ileri ileri deyip kurulumun bitmesini bekle.
@AgresiFatih sorun yaratmaz. Sürücüleri kurmadan kullandığınız yazılımlardan verim alamayacağınızı sizde biliyorsunuz.
teşekkür ediyorum fakat bir sorun daha var windows'u etkinleştir hakkında ne yapmalıyım hani Atlasın kendinde bir özelliği var mı yoksa bunu gene cmd üzerinden yapabiliyorduk onun üzerinden bir yapalım ne yapıyoruz hocam bununla alakalı bir video var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı