Biliyorum, forum üzerinde
Atlas OS hakkında açılmış konular bulunmakta. Üzerinden zaman geçtiği için tekrardan konu açma gereksiniminde buludum.
Sizlere birkaç sorum var, kullanan dostlarım yardım ederlerse çok sevinirim.
Aktif olarak kullandığım sistemim CS2, Fortnite gibi oyunlarda pek iyi performans vermiyor. Valorant gibi düşük grafiğe sahip oyunlarda sorun yaşamıyorum.
RTX 2060 erkan kartına, AMD Ryzen 7 2700X işlemci işlemciye sahibim ve 16 GB tekli RAM kullanıyorum.
Birçok kişi Custom Windows önermiyor, bunu forumlarda da görebiliyorum. Önermeyen kullanıcı sayısı kadar önerenler de var kafam bir hayli karıştı açıkçası.
- Aktif olarak atlas OS kullanan var mı?
- Memnun musunuz?
- Güvenlik açısından sorun yaşıyor musunuz?
- Banka işlemlerimi PC üzerinden yapmam da bir sorun yaşar mıyım?
- Bilgisayarım tehlikeye girer mi?
- Oyunlarda ciddi bir FPS artışı olur mu?
- İstediğim zaman de-aktif edebiliyor muyum/Windows sistemimi eski haline çevirebilir miyim? (format da atabilirim farkındayım, formatsız bu işlem mümkün mü?)
- Günce olarak kullandığım bilgisayarıma format atmadan bu işlemi gerçekleştirirsem, oyunlarda, açık olan hesaplarda ve uygulamalarda bir sorun yaşar mıyım? (format atmadan kurulur mu?)
Çok fazla soru sordum biliyorum, fakat bunu kullanamadan önce gerçekten emin olmak gerekiyor. Malum şartlardan dolayı yeni sisteme geçemiyorum ve sistem parçamı değiştiremiyorum. Bende bunlardan ötürü ekstra yolları araştırıyorum. Kullanan dostlarım yardım ederse ve detaylı bilgi verirse çok sevinirim.