Atlas OS oyun için kullanılır mı?

Tr_temhA

Hectopat
Windows 10 kullanıyordum, aşırı kasmaya başlayınca Linux'a yöneldim ama şimdi de ekran kartım Vulkan desteklemediği için oyun oynayamıyorum. Minecraft girebiliyorum sadece. Son çare olarak atlas OS düşünüyorum ama hakkında hiçbir fikrim yok. Kullananlar veya kullanmış olanlar yardımcı olabilir mi? En azından çok sistem istemeyen oyunlarda sorun yaşar mıyım?

Kullanmak sana kalmış ama NT lite ile windows düzenleyip kullanabilirsin

Shut10 miydi neydi onu kullan. Hem basit kullanmasi. Veya NTLite kullan. Oynadigin oyunlar Linux'ta sorun yapmazsa Linux kullanmayi dene.

Shut10 miydi neydi onu kullan. Hem basit kullanmasi. Veya NTLite kullan. Oynadigin oyunlar Linux'ta sorun yapmazsa Linux kullanmayi dene.
Hocam Shut10 gizlilik amaçlı büyük oranda

Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz hocam.

Vanguard vb. hile önleme sistemleri atlasOS reviOS vb. kırpılmış windows sürümlerinde hata verecek ve oyun oynamanıza engel olacaktır. Dolayısıyla orijinal windows kurup elle olabildiğince çok servisi kapatıp/kaldırmanız daha mantıklı olacaktır.

Atlasta 1.5 GB RAM kullanılıyor bunun olayı ne peki?

Linux'tan dolayı kabullendim o olaya .

hocam şahsen ben kullanıyorum. Tpm, secure boot gibi seçenekler açıksa zaten bir sorun çıkmaz. Vanguard, Faceit de giriyor.

Atlasta 1.5 GB RAM kullanılıyor bunun olayı ne peki?

Linux'tan dolayı kabullendim o olaya .
Benim düzenlediğimde 0.7 da kullanabiliyor ama Windows'da bazı özellikler olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…