Atlas OS oyun için kullanılır mı?

Arkadaşların da dediği gibi 2 seçeneğin var, ya NTLite ile Custom ISO yapıp kullanacaksın ya da playbook kullanacaksın.

NTLite ile ISO düzenlerken adım atlamamaya çalışın, mavi ekranlar ve Windows Update biraz can sıkıcı olabiliyorlar.

Arkadaşların da dediği gibi 2 seçeneğin var, ya NTLite ile Custom ISO yapıp kullanacaksın ya da playbook kullanacaksın.

NTLite ile ISO düzenlerken adım atlamamaya çalışın, mavi ekranlar ve Windows Update biraz can sıkıcı olabiliyorlar.

Anladım hocam. Peki nasıl kurarım?

Bir de NTLite mı LTSC mi hangisini önerirsiniz?

Anladım hocam. Peki nasıl kurarım?

Forumda NTLite'ın nasıl kullanılacağına dağir bir konu mevcut, küçük bir Google araması yeterli olur.

Playbook ise orijinal Windows kurup AME Wizard aracılığı ile istediğiniz bir playbook u seçip kurabilirsiniz.

Bir de NTLite mı LTSC mi hangisini önerirsiniz?

Eğer resmi ve düşük boyutlu istiyorsa LTSC, kendi ISO mu yapıp keyfime bakmak istiyorsan NTLite.

Hocam şahsen ben kullanıyorum. TPM, Secure Boot gibi seçenekler açıksa zaten bir sorun çıkmaz. Vanguard, FACEIT de giriyor.

Benim düzenlediğimde 0.7 da kullanabiliyor ama Windows'ta bazı özellikler olmuyor.

Eki Görüntüle 2306855

Sa kk benim aynı sorunum var 4 GB RAM bellek takılı normal Windows 10 da 3.4 kullanyor Ghost Spectre de 2.0 kullanyor. NTLite ile yapmayı denedim neleri kapatıp açacağmı neyi silip brakacağmı bilemedim bir sürü konuya baktım faydalanamadım. Sıkıntı olmazsa senin düzenlediğin ISO'yu paylaşabilirmsin?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30,1 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Geri
Yukarı