AtlasOS Advanced Configuration ayarları nasıl olmalı?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
AtlasOS kullanıyorum, advanced configuration ayarlarından bilgisayarın hızını arttırmaya yönelik fikrim var ama yanlış bir ayarı açıp bilgisayarı bozarım diye buraya yazayım dedim. Yardımcı olur musunuz?

AtlasOS kullanıyorum, advanced configuration ayarlarından bilgisayarın hızını arttırmaya yönelik fikrim var ama yanlış bir ayarı açıp bilgisayarı bozarım diye buraya yazayım dedim. Yardımcı olur musunuz?
Latencymon ile işlemci gecikmesine bakarak Ekran kartınızı, Ethernet ve usb portlarınızı işlemci çekirdeklerine dağıtabilirsiniz. MSİ Utility ile de ekran kartınızı MSI moduna sokarsınız. Bunlarla ilgili rehberler mevcut.

Latencymon ile işlemci gecikmesine bakarak Ekran kartınızı, Ethernet ve usb portlarınızı işlemci çekirdeklerine dağıtabilirsiniz. MSİ Utility ile de ekran kartınızı MSI moduna sokarsınız. Bunlarla ilgili rehberler mevcut.
Latencymon işlemi performansa ne tür etki ediyor?

Latencymon'u internetten yükleyeceksin zaten. Advanced configuration kısmında Interrupt Affinity Tool var. Onunla yapacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan 36.30 dakika'dan itibaren yapabilirsiniz. Ama burada yanlış bir bilgi var. Cpu çekirdeğinde 1 sanal 1 gerçek art arda geliyor. Mesela sizin cpu2 niz en düşük gecikmeli çıktı. Siz programda gerçek ve sanal çekirdek olarak cpu2 ve cpu3 ü seçeceksiniz. cpu0-1, cpu2-3, cpu4-5, cpu6-7 gibi.

Latencymon'u internetten yükleyeceksin zaten. Advanced Configuration kısmında ınterrupt affinity tool var. Onunla yapacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan 36.30 Dakika'dan itibaren yapabilirsiniz. Ama burada yanlış bir bilgi var. CPU çekirdeğinde 1 sanal 1 gerçek art arda geliyor. Mesela sizin CPU2 niz en düşük gecikmeli çıktı. Siz programda gerçek ve sanal çekirdek olarak CPU2 ve CPU3'ü seçeceksiniz. CPU0-1, CPU2-3, CPU4-5, CPU6-7 gibi.

Anlattığınıza bakılırsa misalen CPU0 en düşük gecikmeli çıktıysa CPU0 ile CPU1'i mi seçeceğim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı