AtlasOS iyi performans verir mi?

Hocam bu arada 32 Bit Rufus açılıp kapanıyor yeni konu açacaktım fakat 2000 saniye bekleyin diyor.
ISO dosyası ile kurulum yapmanıza gerek yok. Var olan Windows 10 sisteminize bunu uygulayabilirsiniz.

Nasıl uygulayacağım hocam?
AME Wizard'ı çalıştırıp AtlasOS Playbook'unu Wizard'a sürükleyin. Gerekli yönlendirmeler program tarafından yapılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AME Wizard'ı çalıştırıp AtlasOS Playbook'unu Wizard'a sürükleyin. Gerekli yönlendirmeler program tarafından yapılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam.

Merhaba dostlar, az önce açılmış bir konuda AtlasOS diye bir işletim sistemi gördüm ve sitesine girdim. FPS yükseldiğini RAM'i daha az kullandığını söylüyor. Gerçekten bunları yapıyor mu? Ayrıca AtlasOS kullansam exe dosyalarını ve Windows'ta açılan diğer dosyaları sorunsuz şekilde açabilir miyim?

// Edit:

Sitede biraz dolaştım Windows'u daha hızlı hale getirmişler gibi kısaca sanırım fakat gerçekten FPS artışı oluyor mu?

Hocam attıysan akıcılık olsun FPS olsun oyunlarda etkisi nedir söyleme şansın var mı normalde kararlıydım ama bu 22h versiyonu biraz kafamı karıştırdı atmaya değer mi? Bir de attıktan sonra bizim bir FPS ayarı yapmamıza gerek var mı arka plan uygulamaları kapatmak olsun güç seçenekleri falan olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı