AtlasOS kullanılmalı mı?

Tyrus

Hectopat
RAM
2Gb 1600MHz
Ekran kartı
Geforce 610M
İşlemci
i5 1. veya 2. Nesil
Evde eski bir laptop var Windows 10 kurdum kendimce CMD kodları ve Regedit ayarları yaptım, bayağı hızlandı ama hala bana hızlı gelmedi o yüzden farklı işletim sistemi arayışlarına girdim birkaç gündür ve Technopat anasayfada karşıma AtlasOS çıktı tıkladım ve mantıklı geldi, sizce bu sistemle kullanır mıyım ve hangi sürümünü kullanmalıyım?

Ben bugün indirip deneyeceğim. Windows 7 performansı bekliyorum.

Resmi bir ISO değil.

Açık kaynak kodlu bir düzenleme. Technopat resmi olmayan korsan yazılımlara detek vermez.

Benim de hoşuma gitti 600 MB RAM kullanımı söz konusu. Eski bir Dell cihazım bulunmakta denemeye değer. Öncel vm de deneyeceğim.

Şuan kullanıyorum bariz bir hız artışı var. Memnunum şuan kullanmaya devam edeceğim.

Peki 600 MB RAM mevzusu doğru mu yoksa abartılıyor mu?
Hocam PC de 3 GB Ram var boşta 0.7 - 1 GB arası kullanıyor. Firefox açınca 1.5 oluyor. Normal de 2.5 - 2.7 arası kullanıyor.

Normal dediğim orijinal Windows kullanırken ki Ram kullanımı.

Hocam PC de 3 GB RAM var boşta 0.7 - 1 GB arası kullanıyor. Firefox açınca 1.5 oluyor. Normal de 2.5 - 2.7 arası kullanıyor.

Normal dediğim orijinal Windows kullanırken ki RAM kullanımı.

Hocam bir güvenlik sıkıntısı var mı ya da uygulama sorunu falan hangi sürümü kurdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…