Greenville
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
- RAM
- 8
- SSD veya HDD modeli
- BORY R500 256 GB
- Ekran kartı
- R5 M330
- İşlemci
- A9-9420
Arkadaşlar bundan birkaç gün önce laptop, sürekli mavi ekran vermeye ve WattMan hatası vermeye başlamıştı. Servise verip termal macun+SSD(SATA)+temizlik yaptırdım.
SSD çok iyi oldu, saniyeler içerisinde açılıyor. Ancak CS:GO yükledim. Ve girdiğim gibi yazılar okunmayan biçimde mavi ekran verdi.
Sonrasında yeniden başlattım. Oyuna girdim. Ancak oyunu bulma ekranı geldiğinde; bu sefer çizgiler çıktı ve dondu.
Neyse, sonrasında oyuna girdim fakat oyun biterken girmişim. Sonrasında 2. oyuna gireyim dedim girdim ve bir süre sonra yine mavi ekran verdi. RAM değişimi yaptıklarını söylüyorlar fakat yeniden değiştirmek istiyorum.
AtlasOS'dan dolayı olabilir diye düşünmeye başladım.
Windows klosöründe herhangi bir Minidump dosyası bulunmamakta.
SSD çok iyi oldu, saniyeler içerisinde açılıyor. Ancak CS:GO yükledim. Ve girdiğim gibi yazılar okunmayan biçimde mavi ekran verdi.
Sonrasında yeniden başlattım. Oyuna girdim. Ancak oyunu bulma ekranı geldiğinde; bu sefer çizgiler çıktı ve dondu.
Neyse, sonrasında oyuna girdim fakat oyun biterken girmişim. Sonrasında 2. oyuna gireyim dedim girdim ve bir süre sonra yine mavi ekran verdi. RAM değişimi yaptıklarını söylüyorlar fakat yeniden değiştirmek istiyorum.
AtlasOS'dan dolayı olabilir diye düşünmeye başladım.
Windows klosöründe herhangi bir Minidump dosyası bulunmamakta.
Son düzenleyen: Moderatör: