AtlasOS Windows 10 mu 11 mi?

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam AtlasOS kurmayı düşünüyorum aktif olarak Windows 11 kullanıyorum ve çok fazla boşta RAM kullandığı için dediğim gibi AtlasOS kurmayı düşünüyorum. 10 mu 11 mi daha iyi olur? Bir de sistemde 30'dan fazla oyun yüklü geri yüklemek istemiyorum. Oyunları harici bir HDD'ye atsam dosyalarını sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sayfasında minimum gereksinimleri karşılıyorsanız Windows 11'i tavsiye ediyor. Diğer türlü Windows 10 kullanmanızı...

Windows 11'in üzerine kurarsanız atlas 11 olur, eğer Windows 10'a geçip kurarsanız atlas 10 olur. Normalde temiz kurulum üstüne kurulması öneriliyor. Oyunları başka diske alıp Windows 10 üzerine kurun.

Daha uzun bir süredir geliştirildiğinden daha iyi uyum sağlamakta.

Üzerine kurmak derken hocam AtlasOS 11'e geçeciğimi farz edersek harici olarak depolamam gerekmez mi?

Atlas ISO şeklinde kurulmaz. AME Wizard ile sistemi yeniden düzenler yani format atmadan da geçilebilir lakin bu tavsiye edilmiyor. Verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapmanız daha iyi olur lakin şu anda da kurulumu yapabilirsiniz.

Atlas ISO şeklinde kurulmaz. AME Wizard ile sistemi yeniden düzenler yani format atmadan da geçilebilir lakin bu tavsiye edilmiyor. Verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapmanız daha iyi olur lakin şu anda da kurulumu yapabilirsiniz.

Deneme amaçlı dediğiniz şekilde yapsam sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı