Atom bilisim güvenli mi?

Selam. Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri bu linkteki anakartı almayı düşünüyorum (indirimde diye) ama mağazası atom bilişim. :/ Turbox'un kurucu markası yani. O yüzden bir şüphe düştü içime ya 2.el ürün gelirse vs gibi. Yorumlara baktım, sorun yaşayan yok. Herkes orijinal kutusunda falan geliyor demiş ama ben yine de buraya sorayım dedim. Bu mağaza güvenli mi?

Tavsiye etmem riske atma o yorumları yapanlar bilgisayar ile pek alakası olmayanlar.

Selam. Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri bu linkteki anakartı almayı düşünüyorum (indirimde diye) ama mağazası atom bilişim. :/ Turbox'un kurucu markası yani. O yüzden bir şüphe düştü içime ya 2.el ürün gelirse vs gibi. Yorumlara baktım, sorun yaşayan yok. Herkes orijinal kutusunda falan geliyor demiş ama ben yine de buraya sorayım dedim. Bu mağaza güvenli mi?
Orası atombilişim miymiş!?
Hocam bu zamana kadar hep oradan önermişim demek ki.
Önerdiklerim bana gelip anama bacıma sövmediklerine göre alınabilir.

Bana kalsa almazdım 2. el parça kullanıyorlar diye bir söylenti var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı