Atom Bilişim'den alınan R7 5700X RTX 4060 sistem nasıldır?

Bu sisteme normalde tek önerim iadedir.
Ancak iade etmeyeceksen PSU olarak bunu alabilirsin:
Teşekkür ederim, 1 ay geçti üzerinden iade çok uğraştırıcı olur hocam. Siz direkt söyleyince benim de moralim bozuldu :) Ama ultra ekstrem bir şey yapmayacağım bilgisayarla cs ve rdr oynarım sadece. Diğer oyunları da zaten orta ayarlarda oynuyorum 1080p monitör var. ürünün 2 sene garantisi var bozulma vb. gibi bir durum olursa direkt tüketici hakem heyetinden iade süreçlerine başlarım. Dediğim gibi şu noktada beni 1-2 sene oynatsın götürsün yeterli :) Laptoptan masaüstüne geçtim benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Keşke almadan önce forumda araştırsaydım cahilliğimize denk geldi :D Yapacak bir şey yok aldığım fiyata çok çok daha iyi bir sistem toplayabilirdim ama sonuçta ryzen 7 5700x ve rtx 4060. Bundan önceki masaüstü bilgisayarımda gt740m mi ne vardı.

Teşekkür ederim, 1 ay geçti üzerinden iade çok uğraştırıcı olur hocam. Siz direkt söyleyince benim de moralim bozuldu :) Ama Ultra ekstrem bir şey yapmayacağım bilgisayarla CS ve RDR oynarım sadece. Diğer oyunları da zaten orta ayarlarda oynuyorum 1080p monitör var. Ürünün 2 sene garantisi var bozulma vb. gibi bir durum olursa direkt tüketici hakem heyetinden iade süreçlerine başlarım. Dediğim gibi şu noktada beni 1-2 sene oynatsın götürsün yeterli :) Laptoptan masaüstüne geçtim benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Keşke almadan önce forumda araştırsaydım cahilliğimize denk geldi :D Yapacak bir şey yok aldığım fiyata çok çok daha iyi bir sistem toplayabilirdim ama sonuçta Ryzen 7 5700X ve RTX 4060. Bundan önceki masaüstü bilgisayarımda GT740M mi ne vardı.

Evet, almadan önce foruma yazsan daha iyi olurdu, ancak bu durumda PSU değiştirip sistemini kullanabilirsin :D
İleride ekran kartı değiştirip RTX 4070 veya RX 7700 XT falan alırsan daha da iyi olabilir aslında, en azından işlemcine yakışan bir ekran kartı olur 😉

Evet, almadan önce foruma yazsan daha iyi olurdu, ancak bu durumda PSU değiştirip sistemini kullanabilirsin :D
İleride ekran kartı değiştirip RTX 4070 veya RX 7700 XT falan alırsan daha da iyi olabilir aslında, en azından işlemcine yakışan bir ekran kartı olur 😉
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için hocam. Bi 4-5 ay sonra kademeli olarak önce psu 2-3 ay sonra anakart 2-3 ay sonra ramleri değiştirip devam ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı