Atom işlemci için Windows önerisi

Makaleler
1
ASUS Eee PC 1215N sahibiyim. Bu cihazı atölyede kullanmak istiyoruz. Bilgisayar arkada hep açık kalıp Spotify’dan şarkı çalacak. Bunun dışında arada araştırma amaçlı Google kullanılabilir, bir de diskleri test etmek için HD Tune gibi programlar kullanılabilir. En azından 720P video da izletse süper olur. Atom işlemciyi bunları yaparken yormayacak bir Windows sürümü arıyorum. 3. kişilerin hazırladığı Lite ve Performance sürümleri güvenilir mi bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Özellikler:
Intel Atom D525 1.8GHz işlemci
4 GB DDR3 RAM
120 GB SSD
NVIDIA ION ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Eee PC 1215N sahibiyim. Bu cihazı atölyede kullanmak istiyoruz. Bilgisayar arkada hep açık kalıp Spotify’dan şarkı çalacak. Bunun dışında arada araştırma amaçlı Google kullanılabilir, bir de diskleri test etmek için HD Tune gibi programlar kullanılabilir. En azından 720P video da izletse süper olur. Atom işlemciyi bunları yaparken yormayacak bir Windows sürümü arıyorum. 3. kişilerin hazırladığı Lite ve Performance sürümleri güvenilir mi bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Özellikler:
Intel Atom D525 1.8GHz işlemci
4 GB DDR3 RAM
120 GB SSD
NVIDIA ION ekran kartı

32-bit Windows 7 deneyin. Eğer performansından memnun kalmazsanız hafif GNU/Linux dağıtımlarından birisine geçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı