Atom N270 işlemcili bilgisayar ile ne yapılabilir?

515079

Decapat
Atom N270 ve 2 GB RAM'li laptop ile ne yapılabilir? İşlemci aşırı kötü internet tarayıcılarını kaldıramıyor.

ben çöpe atacağım, zaman kaybı olarak görüyorum çok uğraştım zamanında ama iş görmüyor.

Düşük kaynak tüketen basit bir Linux sürümü ile belki İnternet'te gezinmek ve bir şeyler izlemek için kullanılabilir.
Olmuyor tonlarca işletim sistemi ve tarayıcı denedim.

ben çöpe atacağım, zaman kaybı olarak görüyorum çok uğraştım zamanında ama iş görmüyor.
Aslında emulatörler ile eski oyunlar oynanabilir ama bende onlarda kasabiliyor.

Windows XP veya AntiX kurulup nostalji (oyun hariç) yapılabilir veya hatıra olarak saklanabilir onun haricinde hiçbir şey yapılamaz.

Windows XP veya AntiX kurulup nostalji (oyun hariç) yapılabilir veya hatıra olarak saklanabilir onun haricinde hiçbir şey yapılamaz.
Android x86 7.1 kurup Youtube uygulamasını kullandım fakat hafif donmalar oldu o yüzden Newpipe uygulamasını denedim ama yine kasmalar oldu.

Peki Windows 3.1 nasıl kuracağım internette düzgün ISO yok. Flaş ile kuracağım.

Android 5'te Newpipe hata veriyor.
Windows 3.1 mi? Çok geriye gittin. Windows XP yeterli. Bi Palemoon tarayıcı indirip Winamp ile eski müzikler dinlersin Office 2003 ile bir şeyler yaparsın.

Windows 3.1 mi? Çok geriye gittin. Windows XP yeterli. Bi Palemoon tarayıcı indirip Winamp ile eski müzikler dinlersin Office 2003 ile bir şeyler yaparsın.
Her türlü bütün tarayıcılar kasıyor. Windows 3.1 istememin nedeni çok eski oyunları oynayarak nostalji yapmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…