Atombilgisayar güvenilir mi?

YUNUS KEKEÇ

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NV
Ryzen 7 7735HS
4060 Laptop GPU
512GB SSD 16GB RAM

Linkte attığım PuTTY'e ihtiyacım var TR de başka satıcı bulamadım. Bu satıcı güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Atom Bilişim ülkemizde Turbox ve Dragos gibi markaların satışını yapan firma. "Güvenilir mi" diye sorarsan evet güvenilir, en azından paranızı alıp ürünü göndermemezlik yapmazlar. Ancak kendi markalarını (Dragos/Turbox) tercih etmenizi önermem. Attığınız ürünü alabilirsiniz.

Düzenleme: Atom Bilişim ve Atom Bilgisayar farklı firmalarmış sanırım, kusura bakmayın.

Atom bilişim ülkemizde Turbox ve Dragos gibi markaların satışını yapan firma. "güvenilir mi" diye sorarsan evet güvenilir, ancak kendi markalarını (Dragos/Turbox) tercih etmenizi önermem. Attığınız ürünü alabilirsiniz.

Düzenleme: Atom bilişim ve atom bilgisayar farklı firmalarmış sanırım, kusura bakmayın.

Evet hocam markalar farklı. Atom bilişime zamanında herkes dolandırıcı falan diyordu zaten.

Hocam satın aldınız mı? Aynı ürünü düşünüyordum.

Aldım, orijinalliği konusunda bir fikrim yok resimdekinin aynısı geldi. PTM7950 ile birlikte uyguladım sıcaklıklar 95'lerden 85'lere düştü full yükte. Fakat son zamanlarda tekrar başladı ısınmalar. Laptop kullanıyorsanız sanırım ısınma sorunu için kalıcı bir çözüm henüz yok 😃

Aldım, orijinalliği konusunda bir fikrim yok resimdekinin aynısı geldi. PTM7950 ile birlikte uyguladım sıcaklıklar 95'lerden 85'lere düştü full yükte. Fakat son zamanlarda tekrar başladı ısınmalar. Laptop kullanıyorsanız sanırım ısınma sorunu için kalıcı bir çözüm henüz yok 😃

Teşekkür ederim yanıt için. Ben de ertesi gün Hepsiburada'dan bir satıcıdan sipariş verdim. Aynı işlemi ASUS Zephyrus G14'e yaptım, şu an memnunum diyebilirim. 1 yıllık bilgisayarım oyunlarda kapanıyordu! Şu sıvı metal kadar bela bir şey yokmuş. Ben +25-30 FPS artışı elde ettim, üstüne 50W sınırlı çalışan ekran kartım 90W'a ve işlemcim de 60W'dan 110W'a çıktı. Tam performans alıyorum şu anda. Verdiğin sonuçlardan anladığıma göre bir süre sonra tekrar açacağız bunları :)

PTM bir tane antistatik fırça göndermiş. Eski Putty'e onunla girişiverdim uğraşamayınca. 6 aya tekrar maçı oynatabilirim bilgisayara :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı