ozgurkekw Centipat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Merhaba, bugün Xbox Game Pass'ten atomic heart indirdim. Oyunu açıyorum ve başla tuşuna basıyorum yükleme ekranında yükleme barının çeyreğinde çöküyor. Hatayı görsel olarak belirttim. Dosya Ekleri image.png 37,8 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Merhaba, bugün Xbox Game Pass'ten atomic heart indirdim. Oyunu açıyorum ve başla tuşuna basıyorum yükleme ekranında yükleme barının çeyreğinde çöküyor. Hatayı görsel olarak belirttim.
Çözüm ozgurkekw 26 Şubat 2023 bykodesasa dedi: Ekran kartı işlemci RAM vb. bilgileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu düzelttim. Ekran kartı driverımı güncellememişim.
bykodesasa dedi: Ekran kartı işlemci RAM vb. bilgileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu düzelttim. Ekran kartı driverımı güncellememişim.
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 Ekran kartı işlemci RAM vb. bilgileriniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS ozgurkekw Centipat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 bykodesasa dedi: Ekran kartı işlemci RAM vb. bilgileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu düzelttim. Ekran kartı driverımı güncellememişim. Artı 0 Eksi Çözüm
bykodesasa dedi: Ekran kartı işlemci RAM vb. bilgileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu düzelttim. Ekran kartı driverımı güncellememişim.