ATS alınır mı?

Kesinlikle evet, grafikleri çok daha güzel. Oynanışı tamamen aynı ancak grafikleri çok iyi FAV yani.
Grafik konusunda ikisi de aynı. ETS 2'ye gelen grafik güncellemesinde aynı yaptılar, biraz ton farkı var o da Amerikada geçtiği için sanırım.

Soruya gelecek olursak ETS 2 varsa ekstra ATS almanın manası yok. Bende her ikisi de var ama 750 saat ETS 2 sürem var ancak 20-25 saat ATS sürem var. Yani ETS 2 de multiplayer oynamak daha çok sarıyor. Bu yüzden ATS'e pek bağlanamıyorsunuz, sıkıyor.

ATS'nin en büyük artısı haritasında daha fazla detay olması.

Grafik konusunda ikisi de aynı. ETS 2'ye gelen grafik güncellemesinde aynı yaptılar, biraz ton farkı var o da Amerikada geçtiği için sanırım.

Soruya gelecek olursak ETS 2 varsa ekstra ATS almanın manası yok. Bende her ikisi de var ama 750 saat ETS 2 sürem var ancak 20-25 saat ATS sürem var. Yani ETS 2 de multiplayer oynamak daha çok sarıyor. Bu yüzden ATS'e pek bağlanamıyorsunuz, sıkıyor.

ATS'nin en büyük artısı haritasında daha fazla detay olması.
Bilmiyorum en son ETS'yi Temmuzda oynadım o zaman kötüydü ATS'ye göre. Ton farkı ciddi fark yaratıyor ama çok daha canlı gözüküyor.

Bende de tam tersi her ikisi de var. ETS 70 ATS 200 civarı. ATS'de çok fazla MP oyuncusu yok ama Kamyonlar ve yollar daha çok hoşuma gidiyor. Özellikle de ETS'ye göre daha fazla köy olması ve şehirlerin daha büyük olması çok hoş bence. ATS indirimde çok ucuzluyor alınabilir bence.

Aslında ATS 'de FOV ayarını 59 'a getireceksin, direksiyon setini kuracaksın ve karşında 27 inç monitör olacak. O zaman zevkli olur. Oyun ETS 2 'den evrildiği için mi böyle bilmiyorum ama araçlar biraz daha kalas gibi oluyor. Bu hissizlik de de insanlar sıkılıyor. Hatta ATS 'ye ETS 2 araçları mod olarak eklendi bir ara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı