Fena olmaz ama zamanla artık yolları tanırsın, sıkılırsın. Yoksa ATS kötü oyun değil. DLC takviyesi istiyor.
Dolara geçmeden önce almayı düşünmüştüm sonra sarmaz diye düşündüm şimdi 2-3 videoya denk geldim alasım geldi :/
Harbiden hocam. Ets beni 30dk oynayınca bayıyo fakat ats baymıyor. Uzun vadede dlcleri yavaş yavaş alınabilinir.Oyun ETS'den şahsen daha iyi bir oyun ama oynayanı az.
Harbiden hocam. ETS beni 30dk oynayınca bayıyor fakat ATS baymıyor. Uzun vadede DLC'leri yavaş yavaş alınabilinir.
Hocam en az ilk 30-40 saat vanilla versiyon sıkmaz sonrasında dlclerden dikkatinizi çekeni alırsınız.ETS bana da sıkıcı gelmişti öyle duruyor kütüphanede. DLC'leri de oyun sararsa yavaş yavaş alırım muhtemelen.
ETS 2 ve ATS, oyun ve DLC'leri Steam TL iken ile aynı fiyatta bilgin olsun. O zamanki fiyatlar bire bir şu anki dolar hali. Şu anda indirim de varken daha önce düşünüp almadıklarınızı şimdi alabilirsiniz. DLC'sizde oynanır ama bir yerden sonra sıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.