ATS için DLC önerisi

Makaleler
2
Merhabalar. Türk oyuncularına can suyu olan Steam indirimleri başladı malumunuz.😀😁 ATS için map için iki tercihim var. 1) Idaho, Oregon, Washington DLC mi alınmalı yoksa Utah ve Colorado DLC mi alınmalı? New Mexico kütüphanede. Birinci seçenek ile kuzeye erişim engelim olmayacak. İkinci seçenek ile batıdan doğuya engelim kalkacak hangisi mantıklı. İki şehir açılıp New Mexico sınırına yakın olan yerler mi açılmalı yoksa kuzeydeki engelleri mi? Pacific paketi 3 şehir 31 TL 2 şehir 40 küsur TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı uzun bir süre olmuş ama yazayım dedim hala düşünüyorsan 3-4 gün önce colorado utah ve washington aldım washingtona giden yolum yok oregon falan almadığım için 😁 neyse ilk başta colorado doğasıyla yollarıyla gerçekten çoki iyi washington DLC'sini denemedim Colorado'da sefer yapmıştım güzeldi yolları beğenmiştim.

Ayrıca New mexico nasıl memnun musun? Zamanında 8 TL iken alsaydım keşke :(

Son düzenleme:
Bayağı uzun bir süre olmuş ama yazayım dedim hala düşünüyorsan 3-4 gün önce colorado utah ve washington aldım washingtona giden yolum yok oregon falan almadığım için 😁 neyse ilk başta colorado doğasıyla yollarıyla gerçekten çoki iyi washington DLC'sini denemedim Colorado'da sefer yapmıştım güzeldi yolları beğenmiştim.

İlahi hocam 🤣. Öncelikle hocam teşekkürler. Mesajda dediğim DLC'ler aldım. Özellikle utah, wyoming dediğiniz gibi bayağı doğayı içeriyor.

@M3HM3TY ucuzken aldım hocam. Tek ETS 2 Iberia DLC kaçırmıştım. Onu da yaz indiriminde almıştım.

Vallahi wyoming alacaktım ama 80 TL idi 40 TL falan olsa alırdım pahalı bence biraz.

Vallahi hocam alacaktım ben Iberia bende Iberia ve gereksiz boya paketleri dışında DLC'ler Full'dü ATS'den 1-2 DLC vardı para ile aldığım bende 3-4 gün önce aldım ATS ve ETS 2 DLC'leri keşke zamanında alsaydım Iberia'yı çok uçmasa alacaktım veya indirimlerde 60-70'e düşse.

Vallahi wyoming alacaktım ama 80 TL idi 40 TL falan olsa alırdım pahalı bence biraz.

Vallahi hocam alacaktım ben Iberia bende Iberia ve gereksiz boya paketleri dışında DLC'ler Full'dü ATS'den 1-2 DLC vardı para ile aldığım bende 3-4 gün önce aldım ATS ve ETS 2 DLC'leri keşke zamanında alsaydım Iberia'yı çok uçmasa alacaktım veya indirimlerde 60-70'e düşse.

Hocam ben alıp dükkanı kapatıyorum. ATS ve ETS 2 paint jobs hariç eksiğim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı