ATS için DLC önerisi

Void1

Kilopat
Daha fazla  
Bu DLC paketini alasım var, ne diyorsunuz fiyatı uygun mu? Kasım indirimlerinde daha ucuza gelir mi? ProMods Canada'yı da açmış oluyorum bunu alırsam onu da fark ettim. Teşekkürler.

1730208466257.png

Bunu öneririm hocam bunu aldiktan sonra paraniz kalırsads texas paketinide alın o da güzel.

Bazı oyunlar genelde hep aynı oranda indirime giriyor. ATS de bunlardan biri. 9 dolar karşılığında bu paket alınabilir, daha da düşeceğini sanmam. Düşse bile 1-2 dolar oynar, önemi yok o kadar.

Çok pahalı önermem. Oynayıp kısa sürede sıkılacaksın. ETS'de bütün DLC'leri aldım sıkıldım keşke almasaydım.
Bunu göz önüne alıyorum ama zamana yayarak oynanabilecek bir oyun sonuç olarak. Benim de zaten o kadar vakit ayırabilecek zamanım yok. Ara vererek oynamak durumundayım.

Ben zamanında (3-4 sene önce) DLC'leri alıp üstüne direksiyon seti çekmeyi düşünüyordum, sıkılırım dedim almadım (o zamanlar çok ucuz fiyattaydılar) ve o zamandan bu zamana 500 saat kadar oynadım, hâlâ oynamaya devam ediyorum. Keşke o zamanlar alsaydım, tüm DLCler 200-300 gibi bir fiyat tutuyordu ve bayram harçlığıyla rahatça alabiliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı