ATS mod önerisi

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
ATS için böyle ETS ile ortak (sisl's mega pack, Daniel's random events gibi) ya da tamamen ATS için güzel modlar (modifiyeli tırlar, grafik modları, harita modları vesaire) önerirseniz sevinirim. ETS'yi uzun süredir oynuyorum ama ATS hiç denemedim çıktığından bu yana ilk defa deneme şansım oluyor. ETS ile 1 yukarı 2 aşağı olduğundan mekanikleri kavrarım da modlamasıdır osudur busudur bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
• ATS Company AI Traffic Skins
• Realistic Truck Physics Mod v9.0.3 (by Frkn64)
• Sound Fixes Pack v23.86 - ATS

Ben ana modlar olarak bunları kullanıyorum, ara sıra ekstra modlar ekleyip farklı şeyler denemek oyunu canlı tutuyor. Ses ve fizik modunu kesinlikle öneririm.

• ATS Company AI Traffic Skins
• Realistic Truck Physics Mod v9.0.3 (by Frkn64)
• Sound Fixes Pack v23.86 - ATS

Ben ana modlar olarak bunları kullanıyorum, ara sıra ekstra modlar ekleyip farklı şeyler denemek oyunu canlı tutuyor. Ses ve fizik modunu kesinlikle öneririm.
Hocam kendime bir tır satın aldım ama gitmiyor sebebi ne?

Tuş atamalarında gazı bozmuş olabilirsin, başka bir şey gelmiyor aklıma.
Yok ondan değil ama promods canada kullanıyorum onun dışında zaten oyunun kendi tırı neden bende anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı