ATS vs ETS2

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Grafiklerinden ve yeni olmasından kaynaklı ATS diye düşünüyorum ama daha önce hiç oynamadım bu oyunları. Hangisini önerirsiniz?

İlk başta ETS 2 oyna bence. Sana bu oyunları sevdirir ama Amerika'yı ve Amerikan tırını seviyorsan ATS.

Her iki oyunuda deli gibi oynuyorum ATS de birkac DLC yok ETS 2 de hepsi var. Tavsiyem su ki ATS gerçekten gerek yollar gerek şehirlerin detayi gerçekten cok daha iyi. ETS de ATS'deki dağ ya da orman yollarına muadil olacak bir yol yok. Çöl vs zaten ATS mükemmel. ProMods olmadigi sürece ATS ETS 2'den daha iyidir. ETS 2 Balkanlar ve Orta Avrupa( Almanya Avusturya ve İsviçre) bölgesi disinda şehirler pek detaylı değil bazıları sadece birkac fabrika ile geçiştirilmiş ama ATS de neredeyse her detayı yapılıyor.

ETS2 Almaya karar verdim ilk kez oynayacağım için bence daha iyi en azından bildiğim harita bildiğim şehirler. Markalarada aşinayız tabi.

ETS 2 almaya karar verdim ilk kez oynayacağım için bence daha iyi en azından bildiğim harita bildiğim şehirler. Markalarada aşinayız tabii.

Haklısınız marka şehir filan alışığız ama ATS map tasarımı vs daha iyi ama tabii ki ETS 2 de çöp değil. Belli bir zaman sonra ATS'ye de başlayın daha iyi olur.

Bende ETS2 ile başladım. 800 saat üzerinde oynadım daha sonra ATS'yi bir denemek istedim ve o günden sonra neredeyse ETS2'ye girmedim. Tabii bu kişiden kişiye değişir, kişisel tercih. @patrickbateman56 'nın da dediği gibi bana göre de ATS'deki şehirler, yollar vs. kesinlikle daha güzel. Dinlenme tesisleri ETS2'ye göre bambaşka seviyede. Yolda giderken haritada hiçbir şeyin olmadığını görüyorsun ama çok defa kasabalar önüne çıkıyor.

Ek olarak ben kişisel olarak tır sürmek istiyorum. ETS2/ATS'de hız yapmayı sevmeyen birisiyim. ATS'deki tırların daha zor dönüşü, dorselerin daha uzun ve zor dönmesi, yavaşlatmayı gerekmesi benim için ATS'yi seçmemin birinici sebebiydi. Açıkcası ETS2'nin çok hızlı bir oyun olduğunu düşünüyorum tırlar için. 61 tonluk bir yük vardı, onu alsan bile tır çok hızlı geliyor. Bir diğer güzellik de bana göre ATS'de yolların daha büyük ve geniş olması. Bu yazdıklarımı sevmeyen çok var, herkese göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…