WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Grafiklerinden ve yeni olmasından kaynaklı ATS diye düşünüyorum ama daha önce hiç oynamadım bu oyunları. Hangisini önerirsiniz?
Grafiklerinden ve yeni olmasından kaynaklı ATS diye düşünüyorum ama daha önce hiç oynamadım bu oyunları. Hangisini önerirsiniz?
Yolların düz ve bir yerden sonra şehirlerin sıktığını ATS'nin daha iyi olduğunu söylemişler genelde, grafikleride daha iyi geldi gözüme.İlk başta ETS 2 oyna bence. Sana bu oyunları sevdirir ama Amerika'yı ve Amerikan tırını seviyorsan ATS.
ETS2 Almaya karar verdim ilk kez oynayacağım için bence daha iyi en azından bildiğim harita bildiğim şehirler. Markalarada aşinayız tabi.Her iki oyunuda deli gibi oynuyorum ATS de birkac DLC yok ETS 2 de hepsi var. Tavsiyem su ki ATS gerçekten gerek yollar gerek şehirlerin detayi gerçekten cok daha iyi. ETS de ATS'deki dağ ya da orman yollarına muadil olacak bir yol yok. Çöl vs zaten ATS mükemmel. ProMods olmadigi sürece ATS ETS 2'den daha iyidir. ETS 2 Balkanlar ve Orta Avrupa( Almanya Avusturya ve İsviçre) bölgesi disinda şehirler pek detaylı değil bazıları sadece birkac fabrika ile geçiştirilmiş ama ATS de neredeyse her detayı yapılıyor.
ETS 2 almaya karar verdim ilk kez oynayacağım için bence daha iyi en azından bildiğim harita bildiğim şehirler. Markalarada aşinayız tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.